Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare / Chemical Manager till Sisource

Ansök nu

Är du en person som trivs att arbeta i en kundnära roll? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill arbeta med spännande projekt inom kemikaliehantering? På Sisource välkomnas du till ett bolag med kompetenta medarbetare och en familjär stämning, där goda samarbeten är en självklarhet. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka samt vara en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sisource.

Om företaget

En integrerad partner inom kemikalier
Sisource är en partner som tar hand om allt inom kemikaliehantering så att företag kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. De effektiviserar försörjningen av kemikalier, inköp, logistik, distribution, import/export samt administration. Dessutom säkerställer de arbetsmiljön och tillsammans med sina kunder ser de till att alla legala aspekter uppfylls - samtidigt som de fokuserar på totalkostnaden.

Sisource är inte bundna till några specifika varumärken utan arbetar brett på marknaden med ett stort antal tillverkare och underleverantörer. I deras centrallager i Linköping lagerhålls de mest frekvent använda produkterna från en mängd olika leverantörer, och i deras kemikaliedatabas finns ytterligare tusentals produkter. Allt för att deras kunder ska få en stabil försörjning med god kontinuitet.

Sisource kunder återfinns inom industrin där kemikalier är en viktig del i produktionsledet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare arbetar du som en rådgivande partner till Sisource kunder inom kemikaliehantering. Du har ansvar för ett antal större kundkonton där du arbetar med att ta fram anpassade lösningar utifrån kundens verksamhet samt driva spännande projekt ute hos kund kopplat till implementering och utveckling av deras kemikaliehantering. Det är en roll med många kontaktytor och där du har ett nära samarbete med både kunder och interna funktioner inom Sisource, exempelvis inköpare, orderhanterare, säljare och produktspecialister. Du ingår i ett sammansvetsat team och utgår från företagets kontor i Linköping.

Det förekommer resor med övernattning till kunder i främst Sverige, men även internationella resor förekommer.

* Rådgivande partner till Sisource kunder
* Projektledning hos kund kopplat till deras kemikaliehantering
* Affärsinriktade dialoger externt och internt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad högskoleutbildning med relevant inriktning, exempelvis inom industriell ekonomi, kemi eller maskinteknik. Alternativt relevant erfarenhet från en affärsinriktad roll exempelvis som projektledare eller teknisk säljare
* För tjänsten krävs det att du har svenskt medborgarskap och utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in. Detta på grund av att du arbetar inom säkerhetsklassade områden
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort

Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid och till hög kvalitet. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar samt att strukturera och prioritera rätt saker i ditt arbete. Vidare trivs du i kontakt med kunder, har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. I samarbete med kund bidrar du med idéer och nya perspektiv och du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Slutligen ser vi att du är en person som inte räds för att bidra och testa dessa idéer och förbättringar även internt, med en kreativ approach.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Ellen Karlsson - ellen.karlsson@bravura.se
Annonsperioden löper under sommaren och vi kommer den 9 augusti påbörja bearbetning av ansökningar/kandidater.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare