Hoppa till innehåll

Elektronikkonstruktör till Sigma Connectivity

Har du erfarenhet av elektronikkonstruktion och vill vara med och skapa något helt nytt? Brinner du för att lösa tekniska utmaningar och arbeta i spännande projekt? Vill du dessutom bli en del av ett världsledande företag som arbetar med teknik i framkant? Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens innovationer på Sigma Connectivitys Tech House.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Sigma Connectivity AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sigma Connectivity AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Sigma Connectivity är ett konsultföretag som ingår i The Sigma Group med 2 400 anställda i 11 länder. Sigma Connectivity är ett globalt tech-house som är verksamma i USA, Sverige, Polen, Storbritannien, Danmark och Tyskland. Företaget är specialiserade på att skapa morgondagens uppkopplade lösningar, inkluderat allt från hårdvara till mjukvara och upplevelse, för alla industrier. Som anställd på Sigma Connectivity får du möjligheten att arbeta med kompetenta kollegor och många spännande bolag som exempelvis Spotify.

Arbetsuppgifter

I rollen som elektronikkonstruktör deltar du i projekt som involverar elektronikdesign från grunden. Detta innefattar schemakonstruktion för kretskort och layoutdesign för kretskort. Vidare utför du elektroniksimuleringar för att säkerställa att kretskorten fungerar korrekt och uppfyller nödvändiga specifikationer med hjälp av verktyg som Spice. Därtill använder du utvecklingsverktyg såsom OrCAD, Altium och Siemens/Mentor. För att säkerställa den övergripande kvaliteten och funktionaliteten av de elektroniska kretsarna är du också ansvarig för testning och verifiering. Du undersöker och utvärderar kretsarna för att säkerställa att de uppfyller fastställda krav i projektet.

I rollen ges du möjlighet till variation i uppdragen samt frihet att styra både din egen roll och framtida inriktning. Tillsammans med övriga ingenjörer är utvecklingsmöjligheterna goda då du arbetar med teknik i framkant.

* Test och verifiering av elektroniska kretsar
* Schemakonstruktion av kretskort
* Layout av kretskort

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ingenjörsexamen med inritning mot elektronik och inbyggda system
* Flerårig arbetslivserfarenhet av elektronikkonstruktion
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Mycket god dator- och systemvana, fördelaktigt om du har arbetat med OrCad eller Altium

För att trivas i rollen tror vi att du är en ambitiös och nyfiken person som motiveras av tekniska utmaningar. Din passion för att hitta innovativa lösningar och strävan efter förbättringar genomsyras i ditt arbete. Eftersom du har flera kontaktytor i projekten och samarbetar med olika teammedlemmar besitter du en god kommunikativ förmåga och är mån om att skapa ett bra samarbete. Vidare kräver rollen att du har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete för att driva projekten framåt. Samtidigt har du ett öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Din förmåga att kombinera en helhetssyn med noggrannhet är en värdefull tillgång för denna roll.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb