Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent / ekonomiadministratör till Canon Business Center

Ansök nu

Tycker du om att arbeta med ekonomi och administration och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Är du därtill en strukturerad och noggrann person som uppskattar att arbeta i en prestigelös miljö? Hos Canon Business Center får du möjligheten att arbeta i ett spännande bolag där du ges utrymme att växa i rollen som ekonomiassistent / ekonomiadministratör.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Canon Business Center har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Canon Business Center en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument och informationshantering att göra. Oavsett om man söker efter kontorsskrivare, scanners eller en mjukvarulösning för snabbare dokumenthantering. De har allt som företag behöver, med olika finansieringslösningar tillsammans med ett serviceupplägg som passar företagets specifika behov. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare. De vet att små förändringar kan innebära stora förändringar.

På dem lokala kontoren i Östergötland, Linköping och Motala, arbetar tio anställda, där miljön präglas utav en härlig gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent / ekonomiadministratör har du en varierad roll inom ekonomi och administration och du tillhör företagets ekonomiavdelning. Du ansvarar för orderhantering, lagerövervakning och fakturering. Därtill arbetar du med kund-och leverantörsreskontra, fakturering, felhantering av fakturor, bevakningar och avstämningar av betalningar. Du arbetar även med löpande uppgifter som med felsökning i fakturaflödet, där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser. Utöver detta ingår också avtalshantering, där du tecknar avtal med kunder, administrerar det i affärssystemet och fakturerar. Detta innebär att du kommer att ha breda kontaktytor, både internt och externt.

På sikt finns även möjligheten att arbeta med den löpande bokföringen och löpande förbättringsarbete i processen. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande internutbildning inom området
* Något års arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller administration
* God systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen och även med kunder så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, tidigast augusti
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare