Hoppa till innehåll
Bonnier News Inhouse Sales logotyp

Bonnier News Inhouse Sales söker företagssäljare

Ansök nu
Söker du en energifylld arbetsplats med härliga kollegor och en företagskultur som andas försäljning och framgång? Bonnier News Inhouse Sales söker flera Företagssäljare till kontoret i Norrköping. Vad väntar du på? Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord hjälper Bonnier News Inhouse Sales att rekrytera hungriga företagssäljare till deras magiska B2B säljteam. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos BNIS.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med försäljning av ett tiotal av Sveriges ledande affärsmagasin. Tillsammans med ditt team sätter ni gemensamma och individuella mål för dagen och veckan. Med telefonen som arbetsredskap kontaktar du företagare i Sveriges näringsliv och erbjuder prenumerationer av olika affärsmagasin. Arbetsdagen varvar försäljning och coachande säljmöten med roliga aktiviteter och säljtävlingar.

Du erbjuds:
  • Heltidstjänst med trygga anställningsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta
  • Arbetstid måndag-torsdag 08:00-17:00 fredagar 08:00-15:45
  • Garantilön + en obegränsad provisionsmodell
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året
  • Utvecklingsmöjligheter inom hela Bonnierkoncernen
  • Utbildning i modern företagsförsäljning samt individanpassad coachning under hela din karriär
Vi söker dig som:

Har ett genuint driv och som aldrig ger upp, har du det, vet vi att du kommer att lyckas! Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning men det är inget krav, genom utbildningen lär du dig allt du behöver kunna för att briljera i din nya roll. Vidare trivs du i en resultatinriktad miljö med högt tempo och lika högt i tak. Du är social, utåtriktad och vågar ta för dig. Du är en stjärna på att bygga relationer och skapa en magisk stämning på kontoret tillsammans med dina kollegor såväl som i kontakten med dina kunder. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

START: Omgående enligt överenskommelse

STAD: Norrköping

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta malin.qvarsell@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Malin Qvarsell
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bonnier News Inhouse Sales är en del av Nordens största mediekoncern, Bonnier News AB, som bl.a. äger Expressen, Dagens industri och Dagens Nyheter. Från våra fyra kontor i Västerås, Örebro, Eskilstuna och Norrköping säljer vi några av Sveriges största affärsmagasin. Sedan starten 2014 har vi vuxit från 5 till över 100 medarbetare. Under 2021 hade vi en total försäljning på 116 miljoner kronor. Vår vision är att bli den ledande säljorganisationen inom hela Bonnier-koncernen.

Fler från samma arbetsgivare