Hoppa till innehåll
Beyond Gravity logotyp

Montörer till Beyond Gravity!

Ansök nu
Beyond Gravity har sedan en tid tillbaka befunnit sig på en kraftig expansionsresa. Företaget har växt med både en stor andel intern personal, med nya spännande och omfattande uppdrag samt med en ny produktionsanläggning som snart är redo att tas i bruk. Nu har du möjlighet att få vara med på en resa från innovation till satellitseparationer i rymden med spännande kunder över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta med sammanbyggnad och produktverifiering av hårdvara, fördelen här är att du kommer att få vara med på hela projektet, inte bara en liten del. Tillvägagångsätten innebär både mekanisk montering, borrning, slipning och limning. Materialen du kommer att arbeta med är olika kompositer som till exempel kolfiber. Kravhantering och dokumentation är två andra viktiga delar som görs löpande i arbetet. Om du har monterat kablage tidigare kan även visst elektronikmontage förekomma.

I den här rollen kommer du att få ta ett stort eget ansvar och för att komma in ordentligt i arbetet kommer du till en början att arbeta nära en erfaren person i teamet.

Vem söker vi?
Då du kommer att hantera känsliga material är noggrannhet mycket viktigt, likaså att du trivs i ett arbete där du får ta eget ansvar. Ett arbete på Beyond Gravity är för dig som är initiativtagande, lösningsorienterad och som strävar efter utveckling, då kommer du att trivas väl i teamet med dina arbetskollegor.

Krav:
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av kvalificerat monteringsarbete
  • Godkänd säkerhetsprövning
Erfarenhet av mätteknik och att hantera mätutrustning är meriterande, liksom kunskap och erfarenhet av komposituppläggning.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Felicia Engvall
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare