Montörer till Beyond Gravity!

Montörer till Beyond Gravity!

Beyond Gravity har sedan en tid tillbaka befunnit sig på en kraftig expansionsresa. Företaget har växt med både en stor andel intern personal, med nya spännande och omfattande uppdrag samt med en ny produktionsanläggning som är under uppförande. Nu har du möjlighet att få vara med på en tillväxtresa från innovation till satellitseparationer i rymden med spännande kunder över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta med sammanbyggnad och produktverifiering av hårdvara, fördelen här är att du kommer att få vara med på hela projektet, inte bara en liten del. Tillvägagångsätten innebär både mekanisk montering, borrning, slipning och limning. Materialen du kommer att arbeta med är olika kompositer som till exempel kolfiber. Kravhantering och dokumentation är två andra viktiga delar som görs löpande i arbetet.

I den här rollen kommer du att få ta ett stort eget ansvar och för att komma in ordentligt i arbetet kommer du till en början att arbeta nära en erfaren person i teamet.

Vem söker vi?
Då du kommer att hantera känsliga material är noggrannhet mycket viktigt, likaså att du trivs i ett arbete där du får ta eget ansvar. Ditt intresse för teknik kommer att vara minst lika viktigt som dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Krav:
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av kvalificerat monteringsarbete är meriterande
Erfarenhet av mätteknik och att hantera mätutrustning är meriterande, liksom kunskap och erfarenhet av komposituppläggning.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!