Hoppa till innehåll
Axentia logotyp

Junior Embedded Utvecklare till Axentia i Linköping

Ansök nu
Är du nyexad civilingenjör inom teknik/data eller har du kanske något års erfarenhet? Älskar du att vara en del av hela arbetsprocessen? Då har du nu en möjlighet till stor karriärsutveckling hos Axentia - ett ledande bolag för allmänhetens digitala kommunikation.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med vår kund Axentia en junior embedded utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 9 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Du erbjuds:
  • Att bli en del av ett globalt företag med stora tillväxtplaner
  • Ett spännande och varierat arbete med stora utvecklings- och karriärmöjligheter
  • En roll där du som anställd är delaktig från startplanering till slutprodukt
  • En stark företagskultur och ett tight gruppsamarbete
Arbetsuppgifter
I denna arbetsroll kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att sköta förberedelser av projekt, skissande, framtagning av kravspecifikation och planering av nya projekt. Vidare så kommer du att arbeta hårdvarunära och programmera produkten, testa och säkerställa olika parametrar för ett gott resultat. Produkten kommer senare att användas av Axentias kunder för att delge digital information till allmänheten i kollektivtrafiken.

Vi söker dig som:
  • Har en examen som civilingenjör med inriktning mot antingen teknik eller data
  • Har ett genuint intresse för hårdvara
  • Värdesätter detaljer och ett noggrant arbete
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i andra språk än engelska och svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Axentia. Vi ser att du är nyfiken och genuint intresserad av teknik. Du är drivande och ansvarstagande som person då du ska fullfölja er uppsatta planering. Det är också viktigt att du är självgående för att du lätt ska kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du trivs även med att arbeta i team med andra människor i ett tight samarbete. Vidare är du naturligt serviceinriktad då du kommer att säkerställa både hård och mjukvara för produkter som kommer att användas av kund.

START: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Amanda Sandén
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare