Hoppa till innehåll
Arla Foods logotyp

Sommarjobb inom planering och inköp - Linköping

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för planering och logistik? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av arbetsglädje, problemlösning och ständiga förbättring? Vi söker nu sommarvikarier till vår planeringsavdelning med placering i Linköping som vill vara med på vår resa.

Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling (50-100 nya produkter om året). Den komplexa anläggningen har kapacitet för många olika produkter och vi ligger i framkant när det gäller miljö. All energi levereras från Tekniska verken i Linköping som förser oss med ånga av biobränsle. Cirka 290 kollegor här på mejeriet producerar 225 miljoner kg mejeriprodukter per år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt, matlagningsprodukter så som gräddfil och crème fraiche liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Planera och analysera kapacitet och resurser på kort, medellång och lång horisont
  • Detaljerad planering av relevanta färdigvaror och halvfabrikat på mejeriets resurser
  • Analys och uppföljning av prognoser
  • Övervaka och analysera KPIer vidta korrigerande åtgärder och säkerställa kontinuerliga förbättringar
  • Dagligen utbyta information med lokala och centrala intressenter

Vad kommer att göra dig framgångsrik

Framförallt är du en person som tar initiativ och är öppen för nya intryck. Du har lätt för att skapa relationer och samarbetar väl med andra samtidigt som du uppskattar att även arbeta självständigt. Du drivs av att arbeta effektivt mot mål och resultat på ett strukturerat och faktabaserat sätt som underlättar för andra. Du är trygg i dig själv och står stadigt i en snabbt skiftande och omväxlande miljö.

Du är bra på att planera och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga som innebär att du interagerar effektivt med alla organisationsnivåer.

Du studerar eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp eller planering alternativt en ingenjörsutbildning och har intresse för logistik och planering.

  • Mycket god vana av Excel samt övriga Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av att arbeta i SAP eller annat affärssystem är en fördel men inget krav

En förutsättning för jobb hos oss är att du kan jobba heltid v.24-v.32 eller v.25-v.33 samt att du har möjlighet att läras upp på plats innan detta.

Vad erbjuder vi?

På Linköpings mejeri arbetar vi tillsammans för att producera mejeriprodukter i världsklass. Vi är stolta över att flera av våra produkter belönats med internationella priser. Vårt förhållningssätt är Stolthet i varje droppe mjölk, vilket för oss betyder tex ”att vi från mjölk kan skapa så många olika unika produkter”, ”att vi har en bra samverkan mellan avdelningarna”, ”att ta tillvara på varje liter mjölk” och ”när jag äter DIPP på fredagskvällen och vet att det är vår produkt”.

Tillsammans skapar vi innovation, hållbarhet och en samhörighet som sträcker sig över avdelningarna.

Arla Foods har kollektivavtal. På Arla ser vi alltid till att erbjuda bra och konkurrenskraftiga arbetsförhållanden.

Ansökan
Ansök via Arlas hemsida. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du få genomföra ett logiktest och ett personlighetstest.

Sista ansökningsdag är 2024-03-31.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid 100%

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

BEWARE! RECRUITMENT FRAUD
It has come to our attention that there are a number of fraudulent emails and fake recruitment campaigns on the internet from people purporting to work for Arla Foods. Learn more via this link.

#LI-LAGEL
Ref.: 91549

Arla Foods logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren