Account Manager till Europress i Norrköping/Linköping

Account Manager till Europress i Norrköping/Linköping

Är du teknikintresserad och har ett starkt driv? Missa inte chansen att vara med på en spännande tillväxtresa hos Nordeuropas ledande bolag inom avfallshantering. Europress befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu en säljdriven affärsutvecklare till distriktet Norrköping/Linköping. Du utgår från hemmet.

Europress grundades på 1970-talet och är idag Nordeuropas ledande tillverkare av avfallskomprimatorer och balpressar. Efter mer än 40 år i branschen fortsätter Europress att ta marknadsandelar i nya länder med sina moderna produkter och högklassiga tjänster. Under årens lopp har Europress samlat en grupp fackmän och experter som tillsammans har skapat helt nya produkter, innovativa lösningar och en heltäckande servicepalett. Europress skapar nytt och visar vägen för andra aktörer i branschen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Account Manager hos Europress ansvarar du för att bibehålla och utveckla befintliga kunder samt proaktivt identifiera nya kunder och kartlägga deras behov inom avfallshantering och presenterar lösningar som passar kunden. Storleken och komplexiteten på kunden varierar och ställer därför krav på din förmåga att anpassa rätt lösning för kunden. Du arbetar även löpande med nykundsbearbetning, avtalshantering och uppföljning av offerter, leveranser samt projekt. Kunder finns idag främst inom handel, logistik och fastighet och vi ser gärna att du är en del i arbetet att sätta Europress på kartan även i andra branscher.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning och har ett tekniskt intresse och teknisk förståelse då det även förkommer projektförsäljning. Du trivs med att arbeta strukturerat och långsiktigt.

Du har ett innovativt mindset och erfarenhet eller ett intresse för IoT-applikationer. Du är serviceminded, har kunden i fokus och håller vad du lovar. Du har en god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska, skriftligt och verbalt.

Att jobba på Europress

Europress är ett innovativt företag med unika digitala lösningar inom sin bransch. Du erbjuds en marknadsmässig lön samt provision och ett fritt och mångsidigt arbete i en bransch som är i ständig utveckling. Du blir en del av ett tajt team där man arbetar tillsammans för att nå framgång. Det finns en tydlig on-boarding plan vid start och utvecklingsmöjligheter på sikt.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Norrköping/Linköping. Du utgår från hemmet.
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2023 (2 dagar kvar)