Hoppa till innehåll
Aklero Ekonomi AB logotyp

Senior redovisningskonsult till Aklero Ekonomi AB

Ansök nu
Den framgångsrika redovisningsbyrån Aklero har en fortsatt stor efterfrågan på sina tjänster och för att möta sina kunders behov rekryterar de nu ytterligare en erfaren redovisningsekonom. Rekryteringsprocessen hanteras av oss på Mpya Finance och vi önskar komma i kontakt med dig som trivs i en omväxlande roll inom redovisning och som vill vara en del av Akleros spännande tillväxtresa.

Aklero är en lokal redovisningsbyrå som är under stadig expansion med kontor på tre orter i Östergötland. Kunderna är verksamma inom olika branscher och här kommer du få möjlighet att arbeta med ett antal spännande kunder som främst består av små och medelstora företag i regionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollen som senior redovisningskonsult på Aklero är såväl varierad som utvecklande, och här får du stor möjlighet att själv påverka ditt dagliga arbete. Du kommer att tillhöra ett välmående team där man är mån om varandra och dagligen samarbetar i olika frågeställningar. Du förväntas ta uppdragsansvar och säkerställa kvalitén i leveransen till ett antal kunder.
  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen
  • Upprätta period- och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Göra skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Avstämningar, rådgivning och rapportering
  • I förekommande fall vara föredragande vid kunders sammanträde
  • Arbetsleda och resursplanera ett antal kunduppdrag
Vem letar vi efter?
Du som söker denna roll har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har gedigen erfarenhet av redovisningsarbete och brinner för att leverera bokslut i tid och med bra kvalité. Du arbetar självständigt med inkomstdeklarationer både för aktiebolag och enskilda firmor, och håller dig alltid uppdaterad inom olika redovisningsregelverk. Vidare är du systemvan, och vi ser det som meriterande om du tidigare även har arbetat med arbetsledning eller projektledning.

För att lyckas i rollen är du en person som beskrivs som strukturerad, trygg och prestigelös. Du har ett noggrant och systematiskt arbetssätt med ett engagemang och förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt, men trivs också med att samarbeta i grupp där du får dela med dig av din kunskap.

Placeringsort: Linköping men det finns även möjlighet att arbeta från kontoren i Kisa och Rimforsa

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Såklart! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober 2023. I den här rekryteringen samarbetar Aklero med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, företagsrådgivning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Rimforsa, Kisa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare