Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Vi söker en Lageroperatör till Scan

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
När du jobbar extra hos vår kund i Linköping kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, ordersammanställning, plock av gods från kundorder samt att agera operatör av hanteringsautomationen. Vidare kommer din dag bestå av lastning/lossning, kontroller samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Du arbetar på ett kyllager, med en arbetstemperatur på +2-4ºC, beläget i Tornby.

I din roll som Lageroperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Lastning, lossning

Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig fram till vecka 35. Arbetet är schemalagt på rullande skift vilket innebär att man arbetar varje helg samt vardagskvällar. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om dig
För att lyckas i ditt arbete hos vår kund ser vi att du som person är serviceinriktad, positiv och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du också är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du som söker har truckkörkort A+B samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. God datavana och ett intresse och förståelse för tekniska lösningar är meriterande då anläggningen delvis är automatiserad med tekniska lösningar. Kunskap i logistiksystem samt erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin eller detaljhandeln är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B
- Erfarenhet från liknande arbeten

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Gillberg via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.