Hoppa till innehåll

Student inom rekrytering/bemanning

Om tjänsten
Som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du arbeta med rekrytering, bemanning och administration. Du kommer att tillhöra Adeccos kontor i Linköping och ingå i ett team på 3 personer. Vi jobbar med bemanning och rekrytering mot våra kunder runt om i Östergötland. Du kommer stötta såväl Recruiters som Business Managers i olika delar av deras vardag genom att medverka i det dagliga arbetet kring bemanning och rekrytering. Till det hör bland annat:

* Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
* Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
* Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivning
* Aktivt deltagande i det löpande säljarbetet och delta på kundmöten

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade och präglas av en positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Linköping. Tjänsten är en timanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetet är vanligtvis förlagt måndag-fredag mellan 08-17. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba ca två dagar i veckan, detta kan vara hela eller halva dagar. För rätt person finns en möjlighet till att arbeta mer under sommaren.

Om dig
Vi söker dig som studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Service Management, Ekonomi, Försäljning eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier.

Dator och telefon är dina främsta arbetsredskap och du trivs i en roll där du har mycket kontakt med olika människor. Ditt positiva sätt och känsla för service samt din flexibilitet gör att du kommer trivas här. Som person är du pålitlig, social och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du får en anställning i Adecco Student AB. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter och har ca 4000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta kontorschef:
Amanda Pettersson, amanda.pettersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Vi ses!

Sökord
HR-assistent, bemanningsassistent, rekryteringsassistent, bemanning, rekrytering, försäljning, Linköping, Norrköping, Östergötland, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Offentlig Förvaltning
Företagslogga