Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobba som produktionsmedarbetare på HKScan!

Ansök nu

Om tjänsten

Som extrajobbare i vår studentpool kommer du arbeta med livsmedelsproduktion på Scan i Linköping. Tjänsten innebär att jobba som operatör på charkavdelningen där det tillverkas bland annat prinskorv, falukorv och kryddkorv. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt att övervaka maskiner. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt där du är ansvarig för din del i arbetet. På den här avdelningen jobbar de 2-skift, förmiddag och eftermiddag, arbetet är förlagt måndag-fredag. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare sträva mot företagets mål vilket ställer krav på hög kvalité, tempo och produktivitet. Arbetet är stundtals fysiskt krävande. Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Tillverkning
- Sortering
- Paketering
- Märkning av produkter
- Övervakning

Om dig

För att vara aktuell för sommarjobb krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier eller deltidsjobb). Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vi söker dig som är driven, har en hög arbetsmoral och en vilja att jobba och utvecklas. Du är van att arbeta i team och har en förmåga att se helheten i produktionen och inte enbart det jobb som du utför. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Viktigt för tjänsten är

- Annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
- Tillgänglig för att kunna jobba under sommarmånaderna juni-augusti.
- Goda kunskaper i svenska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via Adecco 010 - 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord Produktionsmedarbetare, Extrajobb, HK Scan, Linköping, Adecco

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare