Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Servicetekniker till Scan i Linköping

Ansök nu

Om tjänsten
Som servicetekniker vid vår kunds anläggning kommer du att arbeta med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt utföra felsökning på mekaniska och elektriska/automatiserade system. Du kommer också att delta i projekt som rör om- och tillbyggnader. Allt arbete kommer att rapporteras och dokumenteras i vårt underhållssystem. Ditt arbete kommer att vara proaktivt och förebyggande för att säkerställa optimal drift. Du kommer givetvis inte vara ensam i din utmaning, arbetsgruppen vid arbetsplatsen består av 5 tekniker, som tillsammans utgör ett härligt gäng. De samarbetar i teamet och delar på arbetsuppgifterna för att effektivt hantera de tekniska utmaningarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Utföra underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning
- Felsökning av mekaniska och elektriska/automatiserade system
- Arbeta proaktivt för att förebygga problem och säkerställa optimal drift
- Rapportera och dokumentera arbete i underhållssystemet

Uppdraget är ett konsultuppdrag (heltid), med omgående start, alternativt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget 6 månader men med goda möjligheter till förlängning/ över gång till kund.

Om dig
Vi söker en servicetekniker med talang för att arbeta effektivt i grupp och aktivt bidra till gruppens arbete. Din kommunikativa förmåga gör att du smidigt kan hantera arbetsorderhantering och felsökning tillsammans med operatörer eller systemtekniker. Du är aktiv i säkerhetsarbetet och följer noggrant regelverken för säkerhet och skydd. Din noggrannhet präglar både ditt praktiska arbete och din återrapportering. Du är serviceinriktad och trivs med att vara självständig i ditt arbete, vilket gör att du kan leverera högkvalitativa resultat och möta förväntningar.

Krav:
- Utbildning inom automation, minimum Gymnasiekompetens med praktisk erfarenhet kring felavhjälpning och service av industrimaskiner
- God fysisk förmåga
- Datavana
- Körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- El-behörighet
- Erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och skrivna instruktioner
- Erfarenhet av arbete i underhållssystem
- Erfarenhet av lagerhantering
- Truckkort

Om vår kund
HK-Scan är ett nordiskt livsmedelsföretag som är verksam på den nordiska marknaden och finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Deras nästan 7000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag - både idag och imorgon. Deras mångsidiga erbjudande inkluderar produkter från både kyckling, fläsk-, nöt och lammkött, fisk- och växtbaserat, samt färdigrätter och måltider.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Automation, Underhåll, Felsökning, Maskinutrustning, Industrimaskiner, Datavana, Kommunikation, Säkerhetsarbete, Servicetekniker till Scan i Linköping, PLC, Simatic, PCS7.

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare