Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Säljare till LVD Scandinavia

Ansök nu

Säljare till LVD Scandinavia
Har du ett intresse för teknik och kundkontakt? Trivs du i en självgående roll där du får mycket eget ansvar? Då är detta din möjlighet att blanda dessa intressen i en och samma tjänst!

Om tjänsten
Vi letar nu efter en driven säljare till LVD. Här ges du möjligheten att få komma in i en expansiv fas i bolaget där du får möjligheten att växa tillsammans med företaget.

En stor del av din tid kommer ägnas åt att fortsätta etablera LVD primärt i södra Sverige. Rollen kommer vara väldigt varierad där du dels kommer arbeta med prospektering, dels vara ute i fält för att bygga relationer med både nya och befintliga kunder.

Du utgår från hemstad men arbetar runtom i Sverige. Detta kommer innebära att en stor del av din tid spenderas ute på fältet. Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos LVD. Du får chansen att arbeta i en fri roll med mycket eget ansvar, fast lön, förmånsbil och i övrigt goda villkor.

Du kommer få en gedigen utbildning och till en början ha ett tätt samarbete med en senior säljare så att du får så bra förutsättningar som möjligt. Du kommer att få åka till huvudkontoret i Belgien för utbildning samt skapa relation och utbyta kunskap och erfarenheter med kollegor från andra länder.

Viktigt för tjänsten
Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet från exempelvis tillverkningsindustri eller processindustri. Vi ser även att du har erfarenhet inom försäljning. Du är en naturlig relationsbyggare och har lätt för att skapa kontakt.
* Flytande svenska i tal och skrift
* Körkort för personbil
* Relationsbyggande

Rollen innebär mycket eget ansvar där du får lägga upp din arbetstid hur du ser passar. Detta sätter krav på din initiativförmåga. Vi kommer lägga mycket vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som den perfekta matchningen för dig? Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om företaget
LVD är ett internationellt företag som är verksamt på marknader runt om i världen. Vår globala närvaro inkluderar produktionsanläggningar, försäljnings- och servicekontor i mer än 45 länder.
Från en enkel början som leverantör av kantpressar till vår närvaro idag som internationell tillverkare av toppmoderna plåtbearbetningsmaskiner, så förblir vi ett familjeföretag dedikerat till ett enda syfte: att förse kunderna med den bästa teknologin, i den mest pålitliga utrustningen.
Våra medarbetare är hjärtat i vår familj och kärnan till vår framgång. Vi på LVD är dedikerade till en miljö som värdesätter och respekterar talang och expertis hos våra anställda, och att ge möjlighet till tillväxt.

Vi bjuder in dig till att bli en del av vårt team!

Läs mer på LVDgroup.com

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare