Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör till ASM Foods i Mjölby

Ansök nu

Om tjänsten

Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du bli introducerad till fabrikens olika processer där du så småningom kommer ansvara för en process flöde. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsätts löpande och med stora möjligheter till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta inom produktion och då gärna inom livsmedel är det meriterande för tjänsten. Truckvana är också önskvärt för tjänsten, dock ej ett krav.


Viktigt för tjänsten är:

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Arbetar målinriktat
Kvalitetsmedveten
Noggrannhet
Engagemang
Ansvarstagande


I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk via 010-173 73 00, 073 684 70 36 alt. marcus.bjork@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare