Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Områdeschef till Samhall i Linköping

Ansök nu


Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Ditt viktigaste mål ät att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera medarbetare, kontakta företag för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbeten med befintliga kunder och säkerställa en god leverans. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i ett team för att tillsammans bidra till distriktets måluppfyllelse. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.

I din roll som Områdeschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Ansvar för medarbetare, kundrelationer och daglig styrning
* Motivera, coacha och utveckla medarbetare
* Utveckla och stärka medarbetarnas yrkeskompetens, arbetskapacitet och anställningsbarhet
* Bygga starka kundrelationer, driva affärsmässig tillväxt och säkerställa en positiv kundupplevelse

Tjänsten som Områdeschef är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Linköping och arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.

Om dig.
Vi söker en engagerad ledare med passion för ledarskap och en stark tro på människors potential att utvecklas. Vi ser att du kommer från en tidigare ledarroll inom en operativ verksamhet med erfarenhet av både drift, personal och kundrelationer. Kanske har du varit arbetsledare inom lokalvård, butik, restaurang eller produktion och är redo för din nästa utmaning?

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du besitter en förmåga att prioritera, strukturera och anpassa ditt arbete utefter verksamhetens behov. Vidare ser vi att du är kundorienterad och vet att nöjda kunder skapas genom bra leverans och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Viktigt för tjänsten är:
* God vana att använda digitala verktyg och system
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Samhall
På Samhall arbetar vi dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden och genom åren har över 200 000 personer inom vårt arbetsmarknadspolitiska uppdrag fått jobb inom och genom Samhall.

Ett arbete är så mycket mer än en försörjning, därför är Samhalls verksamhet så viktig både för individen och samhället i stort.

Kom och gör skillnad!

Kontaktuppgifter
Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Samhall och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Robin Hermansson via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Områdeschef, arbetsledare, Samhall, Adecco, samhällsnytta, Linköping, Produktionsledare, personalansvar, medarbetaransvar, kundansvar

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 nov. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare