Logistiktekniker till internationell kund i Väderstad

Logistiktekniker till internationell kund i Väderstad

Om tjänsten
Som Logistiktekniker har du en viktig funktion i att garantera en flytande och effektiv logistikprocess. Du kommer att arbeta med att utveckla och upprätthålla försörjningsprocesser från godsmottagning, lagerhållning, satsplockning samt interna transporter för att tillgodose produktionens behov av material. Vidare är du även ansvarig för att planera och optimera logistikprocesser samt materialförvaring inom lager och produktion. Genom att föra ett nära samarbete med ledare inom internlogistik, lager, inköp, produktionsteknik och produktion, säkerställer du en samordnad och effektiv logistiklösning. Du kommer helt enkelt arbeta med ett brett nätverk och agera som en problemlösare med en passion för effektivitet och samordning.

I din roll som Logistiktekniker, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Optimera och förbättra logistikplaneringen
- Bistå logistikavdelningen i process- och teknikrelaterade frågor.
- Agera som Supply Chain Processing representant i PUM/ECM/PPS-projekten
- Ansvara för utvärdering och beslut om emballage och förpackningsinstruktioner
- Medverka i och driva utvecklingen av nya metoder och arbetssätt inom ditt område

Tjänsten som Logistiktekniker är ett konsultuppdrag (100%) under sex månader, där målsättningen är att du vid uppdragets slut kommer anställas direkt av vår kund.

Om dig
Vi söker dig som har en självständig arbetsstil och som samtidigt trivs med att samarbeta med andra. Du har lätta för att knyta kontakter och är alltid öppen för nya möjligheter, samt besitter en nyfikenhet som gör dig väl anpassad för en dynamisk verksamhet. Du är proaktiv och strävar alltid efter att förbättra och utveckla metoder för att främja ditt och avdelningens arbete. Vidare har du en naturlig förmåga att sätta mål, samt se till att resultaten nås och följs upp. Sannolikt kommer du från en bakgrund som högskoleingenjör inom maskinteknik, eller så kanske du tog en utbildning inom industriekonomi och supply chain? Vad vi däremot är säkra på, är att du brinner för allting logistik och Supply Chain Management.

Viktigt för tjänsten är:
- Eftergymnasial examen, gärna inom maskinteknik eller industriellekonomi, alternativt inom Supply Chain
- Två till tre års erfarenhet från liknande roll inom tillverkningsindustri
- En god förståelse för Supply Chain Management och logistikprocesser.
- God kunskap inom LEAN

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010 - 1737300

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord,Logistiktekniker till internationell kund i Väderstad, Logtisics specialist for international customer, Logistics, Logistik specialist, Supply Chain. Supply Chain Management, Produktionstekniker, Produktionsspecialist, materialtekniker, Material specialist. Adecco

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.