Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagerarbetare till kund i Linköping

Är du driven, ansvarstagande och gillar att jobba i ett högt tempo? Söker du ett jobb inom lager och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då kan det vara dig vi söker!


Om tjänsten

Som lagerarbetare kommer du att arbeta på lager med sortering av paket. Uppdraget är förlagt på måndagar - fredagar mellan kl 05-09, start omgående till och med 2023-05-26 kan bli förlängt och under hela sommaren 2023.


Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, ex. studier eller annat arbete på minst 50 %. Som person är du noggrann, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Krav för tjänsten är att du har truckkort B.


Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort B
- Att du är minst 18 år.
- God fysik då det förekommer tunga lyft.
- Svenska flytande i tal och skrift.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillsätter tjänsten löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36


Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
26 apr. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare