Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Laboratorietekniker till ASM Foods i Mjölby!

Ansök nu

Om tjänsten

Som Laboratorietekniker kommer du att spela en viktig roll i tillverkningsprocessen och arbeta med ett brett spektrum av produkter. Du kommer att metodiskt tillämpa olika analytiska tekniker, såsom viskositetsmätningar, sensoriska utvärderingar, pH-kontroller och mikrobiologiska bedömningar. Noggrannhet, strukturer och rutiner är oerhört viktiga i denna roll, och du kommer att ansvara för att dokumentation organiseras och matas in i affärssystemen på ett korrekt sätt. Du kommer även att samarbeta med produktions- och kvalitetssäkringsteamen för att ständigt förbättra våra kvalitetsstandarder.

Tjänsten som laboratorietekniker är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget sträcker sig över 6 månader med god chans till en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till två skift.

Krav för tjänsten

  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning
  • Kandidat- eller masterexamen inom livsmedelsteknik, kemi eller mikrobiologi är meriterande
  • Erfarenhet från arbete i laboratorium eller relaterad bransch
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Vana vid att använda Googles system som Docs, Sheets och Slides

Om dig

Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och anpassningsbar, med en stark förmåga att arbeta noggrant och strukturerat. Du är engagerad i ditt arbete och delar värderingar som kundfokus, passion, entreprenörskap, laganda och integritet. Som en stolt ambassadör för dessa värden är du redo att bidra till vår ständiga strävan att leverera högsta kvalitet.

Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en kandidat- eller masterexamen inom livsmedelsteknik, kemi eller mikrobiologi. Har du tidigare arbetat i ett laboratorium eller inom en relaterad bransch är det ett stort plus. Du är van vid att använda Googles system som Docs, Sheets och Slides. Om du har erfarenhet av standardiserade laboratorieprocesser är det en extra merit.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

ASM Foods AB är en del av Barry Callebaut-koncernen och utvecklar samt producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten för hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i över 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ellinor Lindell via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt. ellinor.lindell@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.