Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Arbetsledare till Samhall

Ansök nu

Om tjänsten
Som Arbetsledare på Samhall kommer du att arbeta som arbetsledare i den dagliga driften ute hos våra kunder. Du kommer att ha ansvaret för att styra leverans- och driftsfrågor, vilket innebär att du säkerställer att våra processer följs och att leverans sker enligt avtal och ekonomiska nyckeltal. I rollen ingår ett arbetsmiljöansvar ute på uppdrag hos kunden samt att arbeta med anpassning av arbetsuppgifter efter medarbetarnas behov. Du har ett nära samarbete med chefskollegor och andra funktioner inom distriktet för att tillsammans säkerställa att vi når våra mål.

En viktig del av rollen är att skapa struktur och planering i arbetet för att säkerställa effektiv arbetsledning på uppdragen. Du kommer att samarbeta med ansvarig chef för att se till att rätt resurser finns tillgängliga och att arbetsuppgifter utförs enligt gällande rutiner. I din roll ingår att medverka till merförsäljning på befintliga kunder och underhålla och utveckla kundrelationen. Som Arbetsledare förväntas du vara en expert på lokalvård inom distriktet. Du kommer att vara den som har djup kunskap och erfarenhet inom området och vara stöd för dina kollegor.

I din roll som Arbetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Ansvar för den dagliga driften ute hos våra kunder (Bla styra leverans- och driftsfrågor)
* Skapa bra struktur och planering i arbetet för att arbetsleda på uppdragen i samråd med ansvarig chef
* Motivera, coacha och utveckla medarbetare
* Se till att rutiner och god kvalité efterlevs
* Säkerställa nöjda kunder

Tjänsten som Arbetsledare är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Linköping och innebär till viss del oregelbundna arbetstider samt arbete varannan helg.

Om dig
Vi söker dig som har relevant erfarenhet och kunskap inom operativ driftsledning inom exempelvis butik, restaurang, produktion eller lokalvård. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. I rollen som Arbetsledare uppstår oförutsedda händelser där du på ett snabbt och smidigt sätt ska kunna prioritera och hantera situationen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av operativt arbete inom lokalvård. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättningar.

Vidare ser vi att du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och delar Samhalls grundläggande värderingar. Som person har du stort tålamod, du är tydlig i din kommunikation och du drivs av att hjälpa människor uppnå sin fulla potential.

Viktigt för tjänsten är:
* Erfarenhet av att leda operativ drift med personal och kunduppdrag
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Van vid att använda digitala verktyg och system
* Positiv inställning och tilltro till människors utvecklingsförmåga

Meriterande:
* Erfarenhet av operativ drift inom lokalvård

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Samhall
På Samhall arbetar vi dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden och genom åren har över 200 000 personer inom vårt arbetsmarknadspolitiska uppdrag fått jobb inom och genom Samhall.

Ett arbete är så mycket mer än en försörjning, därför är Samhalls verksamhet så viktig både för individen och samhället i stort.

Kom och gör skillnad!

Kontaktuppgifter
Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Samhall och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Robin Hermansson via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftspecialist, arbetsledare, operativ, Samhall, Adecco, samhällsnytta, Linköping, Produktionsledare, driftansvar, Arbetsledare

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare