Hoppa till innehåll
Vill du vara med och utveckla våra truckar? Vi på
Actil är stolta tillverkare av truckar för hela den europiska marknaden. Våra kunder värdesätter Actils produkter för att vi utvecklar och producerar kvalité i alla delar. Från första skissen till den färdiga produkten, här på Actil har vi hela kedjan från offert till leverans. Detta tillsammans med att vi är ett sammansvetsat gäng på ca 50 anställda gör att våra kunder återkommer år efter år. Våra produkter ligger i framkant av branschens standard, både när det kommer till säkerhet och teknik, då vi med vår storlek har lättare att vara flexibla och anpassa våra produkter efter kundens önskemål och till ny teknik.

Som konstruktör på Actil så har du ett stort teknikintresse med en blandning av praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap.
Du har med fördel erfarenhet från verkstad eller tillverkningsindustrin, du har en mekanikutbildning från högskola/universitet eller motsvarande erfarenhet från tidigare jobb. Du har erfarenhet av ett 3d CAD med tillhörande produktionsritningar.

I jobbet som konstruktör så trivs du med mycket eget ansvar och hög grad av frihet. Att lösa problem som uppkommer i ett nära samarbete med produktionen är en del av vardagen. Att jobba produktionsnära ger en omedelbar feedback på det som du ritade för en månad sedan. För att klara detta är du en person med högt eget driv som kan fatta egna beslut inom de ramar som finns.

Du gillar att jobba i grupp och att samverka med andra för att tillsammans hitta den bästa lösningen, i det samarbetet är det viktigt med prestigelöshet och öppenhet för utmaningar så att alla kan vara med och bidra. På Actil är du en del av utvecklingsteamet men också en viktig person i gemenskapen på hela företaget.

Kortfattat är de huvudsakliga arbetsuppgifterna dessa:
  • Ta fram nya koncept.
  • Konstruera och specificera kundanpassningar.
  • Vidareutveckling av befintliga produkter.
  • Föra dialog med våra kunder.
  • Dagligt samarbete med produktion.
Intresserad?
Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med din ansökan! Skicka CV och personligt brev till julius@actil.se I ämnesraden skriver du "Ansökan Konstruktör " samt ditt namn.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Julius Egelstig på 01360204 / 0702920073 Besök gärna vår hemsida www.actil.se för mer information om oss.
Mer info
Kontaktperson
Julius Egelstig
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (39 dagar kvar)

Liknande jobb