Hoppa till innehåll

Vågadministratör till Swerock!

Har du ett intresse för det kommunikativa i kombination med administrativt ansvar? Swerock söker nu en vågadministratör till deras anläggning utanför Linköping. Här kommer du mötas av ett välkomnande team samt goda förutsättningar för kunskap och erfarenhet inom ett stort och väletablerat företag.
Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag!Om tjänsten

Swerock som tillhör Peabkoncernen är en av Sveriges största leverantörer när det kommer till material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Swerock tillhandahåller material som används i allt från vägbyggen till bostadsbyggande och infrastrukturprojekt. De erbjuder en bred produktportfölj med bland annat krossade stenmaterial, betong, asfalt och andra typer av byggmaterial.

Swerock är en organisation med tydligt uppsatta mål kring arbetet för en bättre miljö. Genom att arbete med cirkulära material och ett ständigt fokus på att hålla ner klimatpåverkan så är Swerock en viktig aktör i arbetet mot noll nettoutsläpp 2045.

I rollen som vågadministratör kommer du ta plats hos Swerock i Styvinge. Teamet består av fyra personer och det är en prestigelös och tight grupp. Du kommer tillhöra och ansvara över den mellersta regionen vilket innebär ansvar över bergtäkterna från Södertälje till Motala. Du tillsammans med en kollega har totalt sex bergtäkter som ni sköter vägning och administration för. I rollen kommer du ansvara för ut- och ingående leveranser och rollen innebär mycket kontakt med förarna. Du kommer utgöra en viktig del i Swerocks arbete kring kvalitetssäkring av godset som går ut och in från anläggningarna samt se till så att kundinformation och fakturauppgifter ser korrekta ut.

Du erbjuds

 • En kommunikativ roll som kommer passa dig som gillar att föra dialog och bemöta andra människor.
 • En roll i ett mindre team där trivseln och gemenskapen är hög.
 • En konsultchef som kommer arbeta för din trivsel och framgång i din roll ute på uppdraget.


Arbetsuppgifter
 • Du kommer arbeta med vägning av in- och utgående lastbilar.
 • Du kommer ansvara för att kontrollera så rätt material körs in och ut från anläggningarna.
 • En stor del av tjänsten är kommunikaiton med förarna. I rollen kommer du både få stötta dom i frågor men också kontrollera deras last och andra uppgifter.


Kvalifikationer
 • Behärskar det svenska språket. Krävs i dialog internt men också med externa kunder.
 • Har gymnasial examen.
 • Gillar att arbeta administrativt och kommunicera med andra människor. Du ska ha förmågan att se över lasternas innehåll och våga säga ifrån vid ej korrekta laster.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av anläggningsbranschen.
 • Erfarenhet av administrativ roll sen tidigare.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (31 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östhammar
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga