Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studentjobb för den teknikintresserade!

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och söker efter ett spännande extrajobb där du får utöka din erfarenhet och kompetens inom elektronik? Hos Etteplan erbjuds du en familjär arbetsplats, där du får arbeta med varierande produkter och tekniker mot marknadsledande teknikbolag. Det är den perfekta rollen för dig som är i början av din karriär och som vill lära av seniora kollegor inom branschen!
Vi arbetar med löpande urval, sök redan idag!Om tjänsten

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom engineering, inbyggda system, ioT och teknisk dokumentation med kunder inom industri, automotive, medtech.
Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Den tekniska bredden gör Etteplan unikt och det skapar en perfekt miljö för dig som vill utöka kunskapen inom det tekniska området. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. Läs mer om Etteplan HÄR.

I denna roll kommer du finna ett bolag med stor teknisk bredd både i form av kunder och produkter. Dina arbetsuppgifter kommer ske i Etteplans produktion vilket kommer göra att du kommer omges av väldigt kompetenta kollegor som du kan bolla idéer och få stöttning ifrån.

Både Academic Work och Etteplan anser att studierna är en prioritering. Du kommer i dialog med Etteplan lägga upp en arbetsplan som kommer passa ihop med ditt schema i skolan. Arbetstiderna ligger under dagtid.

Du erbjuds:

 • En dedikerad konsultchef som kommer följa din utveckling och som gärna stöttar med nätverk vid sökande av jobb efter examen.
 • En flexibel roll som kommer fungera bra i kombination med dina studier.
 • Ett bolag som arbetar med spännande kunder och teknik i världsklass.


Arbetsuppgifter
 • Strukturera och förbereda komponentutskick till underleverantörer.
 • Sammansättning av produkt och kretskort samt ladda över befintlig mjukvara. Du kommer också föra logg över utfört arbete.
 • Testning av produkten.
 • Hantera leveranser och dokumentera lagersaldo.


Kvalifikationer
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs vid interna samarbeten och dokumentation.
 • Studerar eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Exempelvis: elektronik, teknisk fysik, elektronikdesign eller maskinteknik.
 • Har ett intresse för elektronik och komponentsammansättning.
 • Finner intresse kring att följa detaljerade processer och instruktioner.
 • Är svensk medborgare då du kommer arbeta med kunder med säkerhetsklassad verksamhet.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete i produktion och är van vid dokumention.
 • Kunskap om elektronik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Strukturerad
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 jan. 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare