Hoppa till innehåll

Mekanikkonstruktör till Auto Solutions hos Toyota!

Har du en teknisk högskoleexamen och vill vara med och utveckla morgondagens autonoma truckar? Är du även samarbetsinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Då har du nu chansen att bli en del av Toyota Material Handling Sweden som mekanikkonstruktör. Som mekanikkonstruktör hos Toyota kommer du vara delaktig i hela utvecklingskedjan och arbeta nära både slutprodukt och dina kollegor. Du kommer även erbjudas goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och välkomnas till ett härligt team med mycket kompetens. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

Marknaden för förarlösa fordon inom logistiksektorn växer allt snabbare och Toyota är idag en världsledande aktör inom branschen. Företagets produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar och nu söker vi en mekanikkonstruktör som vill vara med att skapa och utveckla framtidens teknik!

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du tillhöra utvecklingsavdelningen Auto Solutions bestående av kollegor inom mjukvara, el och mekanikkonstruktion. Du kommer ingå i ett team om ca tio personer där ni gemensamt ansvarar för utveckling och konstruktion av Toyotas förarlösa produkter och utvecklingsarbetet kommer ske i projektform. Du kommer vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan, från konceptframtagning till färdig produkt, och arbeta med mekanikkonstruktion riktigt nära slutprodukten. Som mekanikkonstruktör hos Toyota kommer du spela en viktig roll i produktutvecklingsprocessen och ha stort inflytande på produktens funktion, prestanda och framtida utveckling.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom den tekniska utvecklingen av autonoma truckar.
 • En tjänst på ett stort och tryggt bolag där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • En kreativ och teknisk roll där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan och arbeta nära slutprodukten.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team.
 • Flexibilitet till distansarbete.

Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom sitt framstående miljöarbete och stort intresse för personalen. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal goda träningsmöjligheter genom gruppträningar och ett nyrenoverat gym.Arbetsuppgifter
 • Framtagning av CAD-underlag i programmet CATIA.
 • Nyutveckla nästa generations autonoma fordon och materialhanteringslösningar.
 • Vidareutveckla Toyotas befintliga truckmodeller.
 • Utveckla kundspecifika, tekniska lösningar.


Kvalifikationer
 • Har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom maskinteknik.
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett 3D konstruktionsprogram.
 • Besitter ett stort tekniskt intresse.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Arbetslivserfarenhet inom industrin.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga