Hoppa till innehåll

Junior affärssystemskonsult till Xeamit i Linköping!

Är du intresserad av affärssystem och av att förenkla företags vardag med hjälp av affärssystemet? Trivs du med mycket kundkontakt och värderar långsiktiga kundrelationer? Då är detta tjänsten du ska söka! Xeam söker en junior affärssystemskonsult till sitt team i Linköping där du får lära dig rollen som konsult från grunden och med möjlighet att utvecklas. Skicka in din ansökan idag, vi bearbetar urvalet löpande!Om tjänsten

Xeamit är ett företag som brinner för sina kundrelationer. Här kommer du att bli en del av kontoret i Linköping där du i din roll som affärssystemskonsult kommer att hjälpa kunder med att förenkla och förbättra sitt användande av affärssystemet. Här välkomnas du till ett varmt och öppenhjärtligt kontor med en härlig teamkänsla och god gemenskap. Du välkomnas in i en gemenskap om drygt 30 medarbetare som sitter i fina lokaler i både Linköping och Stockholm. Tjänsten passar dig som är junior och som vill växa in i rollen som affärssystemskonsult. För att lyckas med detta kommer du att få en kollega som mentor som med hjälp av uppgifter och utbildningar hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för din roll och hjälper dig att utvecklas i den riktning som du önskar.

I rollen som affärssystemskonsult kommer du att jobba nära kunden med allt från att diskutera problem till att hitta lösningar, dokumentera och implementera dessa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att kartlägga, analysera och optimera befintliga affärsstödssystem. Du kommer också vara med och ta fram lösningsförslag till bolagets olika kunder samt parametersätta och konfigurera affärssystem utefter kundernas behov. Då Xeamit jobbar mycket nära sina kunder kan en del resor förekomma i tjänsten.

Du erbjuds

  • En roll med mycket kundkontakt och stora utvecklingsmöjligheter.
  • Att bli en del av ett öppet och härligt team som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Kvalifikationer
  • Har en universitetsexamen inom exempelvis systemvetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande utbildning.
  • Har kunskap inom ett eller flera programmeringsspråk.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Drivs av ett intresse för affärsprocesser, systemutveckling och IT.

Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, besitter kunskaper i SQL, databaser och C#, samt är van vid att arbeta i Visual Basic.

Som person är du driven och strukturerad. Du är nyfiken, inte rädd för att komma med idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Förutom det är du kommunikativ och trivs med mycket kundkontakt. För dig som person är det viktigt att du trivs att ingå i ett team där din arbetsinsats är viktig för att teamet ska lyckas och utvecklas gemensamt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Finspång
Organisation & ledning
Företagslogga
Linköping
Fordon
Företagslogga