Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Jobba deltid i servicedesk på ITSAM i Mjärdevi!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du söker ett roligt deltidsjobb där du får ge support och service samtidigt som du utvecklar dina kunskaper inom IT är detta tjänsten för dig! Hos ITSAM blir du en del av en arbetsplats med öppen, omhändertagande stämning och stark teamkänsla. Här får du ha roligt på jobbet samtidigt som du skaffar dig värdefull erfarenhet för din framtida karriär.Om tjänsten

ITSAM är ett kommunalförbund som arbetar med all IT-verksamhet åt sex kommuner; Kinda, Ödeshög, Vimmerby, Ydre, Boxholm och Åtvidaberg. Här arbetar ca 50 medarbetare med bred kompetens inom IT. Som medarbetare i servicedesk så kommer du att ta emot ärenden från olika användare i de olika kommunernas verksamhet. Ärendena som kommer in skiljer sig i svårighetsgrad och du ansvarar för att ärendet tas emot på ett professionellt sätt.

Du erbjuds

 • Ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studier eller annan typ av sysselsättning.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Som medarbetare inom servicedesk jobbar du med ärendehantering inom 1st line support. På sikt kan du även göra felsökningar.


Kvalifikationer
 • Studerar vid en eftergymnasial utbildning om minst 50% och har minst två år kvar av dina studier.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av support eller kundtjänst.
 • Har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området.
 • Har god PC-vana.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då rollen innebär en stor del kommunikation.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar
Övrig information
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, cirka 8-12 timmar per vecka i samråd med ITSAM och Academic Work
 • Placering: Linköping, Mjärdevi
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb