Hoppa till innehåll

Försäljare till Livsmedelstillverkarna Öst

Drömmer du om att vara en del av något större? Här är din chans! Som försäljare hos Livsmedelstillverkarna Öst får du möjlighet att vara med på en spännande resa. Du får en en varierande roll där kreativitet och initiativ uppmuntras kommer du att utveckla företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att få arbeta med en upparbetad kundstock som du kommer utveckla och vårda om. Frihet under ansvar är en stor del av rollen och du kommer ha en nyckel roll i företaget från dag ett. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!Om tjänsten

Livsmedelstillverkarna Öst består av tre välkända och lokala varumärken, Korvgubbens, Mantorpssallad och Wadstens kött och chark. Livsmedelstillverkarna Öst är en del av den väletablerade företagsgruppen Germundia, som kännetecknas av sin starka tillväxt och sina mångsidiga verksamheter.

I rollen som säljare ansvarar du för att främja, sälja och distribuera livsmedelsprodukter till både konsumenter och återförsäljare. Din viktigaste uppgift är att vårda den befintliga kundstocken som Livsmedelstillverkarna har samt att bearbeta nya kunder. Du kommer att arbeta proaktivt med att identifiera nya försäljningsmöjligheter och marknadsutvecklingsstrategier. Genom att använda din expertis om produkterna och fin goda kommunikationsförmåga kan du öka försäljningen och driva företagets tillväxt.

Denna roll kräver också en känsla för att förhandla och säkerställa lönsamma avtal med återförsäljare och distributörer. Du kommer att vara en viktig länk i hela leveranskedjan och säkerställa att produkterna når rätt plats i rätt tid. Din framgång i rollen mäts genom att uppnå försäljningsmål och bibehålla en hög grad av kundnöjdhet.

Ditt försörjningsområde är Östergötland och norra Småland, med planer på att växa till hela Småland och Södermanland. I rollen kommer du att få en tjänstebil för att besöka dina kunder fysiskt. Lönen består av en stabil grundlön samt en provisionsbaserad del.

Du erbjuds

 • En roll på ett spännande bolag i tillväxt
 • Frihet under ansvar, där rollen kan komma att formas utefter vem du är och din bakgrund
 • En varierande och utvecklande roll där du blir en nyckelperson från dag ett, i en stark koncern
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen, såsom större ansvarsområden eller nya roller på systerbolag


Arbetsuppgifter
 • Vårda relationer och utveckla försäljningen på befintliga kunder där du aktivt arbetar med merförsäljning
 • Genomföra kundmöten hos kunder, exempelvis butiker, restauranger, grossister och distributörer
 • Prospektera och kontakta nya kunder
 • Marknadsföra livsmedelstillverkarnas produkter
 • Delta och vara ansiktet utåt för företaget på mässor


Kvalifikationer
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna företagsförsäljning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har ett B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sandviken
Marknadsföring
Företagslogga