Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Försäkringshandläggare till Länsförsäkringar Fondliv!

Ansök nu

Är du en teamplayer som brinner för nytänkande? Vill du tillhöra en arbetsplats som ständigt utvecklas och där du som medarbetare får vara med och påverka? Som försäkringshandläggare erbjuds du en varierad roll med flera kontaktytor och olika arbetssätt inom administrationsområdet. Ta chansen att bli en del av Länsförsäkringar redan idag!Om tjänsten

Länsförsäkringar Fondliv är organiserade i team med olika ansvarsområden enligt lean/agila principer. I denna roll kommer du att administrera tjänstepension och bör därför trivas med att arbeta självständigt. Tjänsten förutsätter dock en samverkan och dialog med ditt team såväl som andra avdelningar via mail och telefon, vilket kräver att du som person är en lagspelare. I det dagliga arbetet har du främst ett nära samarbete med säljorganisationen och stöttar dem i frågor som berör tjänstepension.

Du kommer att erhålla en introduktion där du under den första tiden kommer att få skugga befintliga medarbetare. När du kommit in i arbetsuppgifterna finns det möjlighet att varva kontorsarbete med hemmakontor. Arbetstiderna är till viss mån flexibla men vi ser gärna att du är på plats mellan 8-17. Behovet är långsiktigt och det finns därmed goda chanser till förlängning efter 6 månader.

Du erbjuds
 • Stora möjligheter att påverka dina arbetssätt och arbetsuppgifter
 • Möjligheten att ingå i ett kompetent agilt team och tillhöra en avdelning som omges av ett gott rykte
 • En chans att växa inom organisationen


Arbetsuppgifter
 • Hantera administration kopplat till tjänstepension
 • Medverka i robotiserings- och digitaliseringsprojekt
 • Registrera nyteckning och ändring av försäkringsavtal
 • Omkodningsärenden via robotiserade processer
 • Mail- och telefonsupport för främst interna grupper och livrådgivare på Länsbolag


Kvalifikationer
 • Har gymnasial utbildning inom området
 • Har tidigare erfarenheter av administrativt arbete
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då det krävs för arbetet

Det är meriterande om du ekonomisk utbildning eller annan likvärdig utbildning samt erfarenheter från försäkringsbranschen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare