Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Driven och teknikintresserad fastighetstekniker till Corem i Linköping

Ansök nu

Drivs du av varierande arbetsuppgifter och breda kontaktytor? Har du en bakgrund inom fastighetsteknik och vill hitta hem till ett familjärt företag? Då har du hittat rätt! Som fastighetstekniker hos Corem i Linköping välkomnas du med öppna armar till ett sammansvetsat team. Här kommer du att få möjligheten att göra en skillnad varje dag hos dina kunder genom tekniska lösningar och felsökningar. Låter detta som din nya utmaning? Sök redan idag!Om tjänsten

Corem är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag och de erbjuder dig ett brett arbetsfält där du jobbar långsiktigt och hållbart. Corem har ett långsiktigt perspektiv där de förvaltar fastigheter med egen personal i syfte att vara en riktigt bra affärspartner till hyresgästerna. Företaget tror på att ta tillvara allas perspektiv och kompetens och de har ett klimat där alla kan fråga vem som helst om hjälp och de hjälps åt att bli bättre, både som individer och tillsammans. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där de ger sina medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

För Corem är teknik och energi i fastigheter viktiga frågor. För att förstärka kompetensen inom området och nå deras högt uppsatta mål söker de nu fastighetstekniker till Corems driftteam i Linköping. Idag har de ett sammansvetsat driftteam och företaget letar nu efter dig som vill göra gruppen komplett i rollen som fastighetstekniker. Här får du möjligheten att arbeta med breda arbetsuppgifter i olika typer av fastigheter, från kontor till skolor.

För att trivas med tjänsten behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att arbeta med mycket sociala kontakter samt skötsel och underhåll av fastigheter. Du gillar utmaningar, är självgående och trivs med att arbeta i team. Till denna tjänst är det extra mediterande om du har en djupare kunskap inom luftbehandlingssystem därtill optimering av fastighetstekniska system.

Du erbjuds

 • Ett varierande arbete med många interna och externa samarbeten
 • Att bli en del av ett familjär grupp med högt i tak där alla stöttar varandra
 • Möjlighet att sitta i ett fint och lokalt kontor i Linköping
 • Generösa förmåner med ett stort fokus på friskvård och hälsa


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för serviceanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgäster
 • Ansvara för tillsyn och skötsel samt reparationer och underhåll i våra fastigheter
 • Vara delaktig i drift- och energioptimering samt uppdatering av driftinformation
 • Arbeta med mätaravläsningar och tillhörande rapportering
 • Delta i budget- och uppföljningsarbete samt säkerställa underhållsplaner


Kvalifikationer
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik eller drift
 • Har goda kunskaper inom felsökning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då daglig kundkontakt sker på svenska
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift då kundkontakt kan ske på engelska
 • Har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet

Det är meriterande om du har

 • En eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare