Devops-engineer till Axians!!

Devops-engineer till Axians!!

Drivs du av en varierande vardag och intressanta arbetsuppgifter? Axians är det lilla bolaget i den stora koncernen, här kommer du arbeta mot flera intressanta kunder och hjälpa dom i deras tekniska arbete. Du kommer ta plats i mindre team där man uppmuntras till initiativtagande. Axians jobbar alltid för att nå en hög kundnöjdhet, drivs du av att leverera på topp och ständigt utvecklas så har du hittat rätt.
Arbetsuppgifter

I din roll kommer du ha en varierande vardag, du skapar dig en bredd både i form av nätverk och kunskap i ditt arbete ute hos Axians kunder. Du kommer att vara del i team där ditt ansvar är att behärska och arbeta med Devops principer, nätverk och clustering.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som har
  • Erfarenhet och intresse av Linux och/eller Windows
  • Har en relevant utbildning, exempelvis systemvetenskap eller motsvarande YH-utbildning
  • Kunskap inom exempelvis Openshift, Kubernetes, Ansible
  • Intresse för att skapa ett mervärde för kund
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se