Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Bli en del av Solar - Nu söker vi en teknisk innesäljare!

Ansök nu

Vi söker för Solars räkning en teknisk innesäljare med inriktning mot el som vill vara med på deras tillväxtresa i Linköping. Detta gör du genom din goda kunskap och erfarenhet inom el och på så sätt kunna rådgiva kunder och erbjuda bästa möjliga service utifrån deras behov. Tillsammans med dina kollegor kommer du få vara med och bidra med innovativa lösningar som bidrar till att göra skillnad för kunderna.Om tjänsten

Som teknisk innesäljare med inriktning mot el hos Solar är din huvudsakliga uppgift att möta kunder och erbjuda dem vägledning och bästa möjliga service baserat på deras specifika behov. Solar strävar efter att förbättra kunders verksamheter genom att tillhandahålla teknisk rådgivning och sälja produkter inom deras olika affärsområden samt värdeskapande tjänster.

Din roll som teknisk innesäljare innebär det att du är en viktig länk mellan kunden och Solar. Du kommer att vara experten inom el, som kan förstå och analysera kundens behov och sedan rekommendera lämpliga lösningar. Genom att ha en bred kunskap om våra produkter och tjänster kan du ge råd och vägledning till kunderna för att hjälpa dem att fatta välgrundade beslut.

För att vara framgångsrik i rollen som teknisk innesäljare är det viktigt att du har en förståelse för el och kunskap om våra produkter och affärsområden. Genom att erbjuda bästa möjliga service och vägledning till kunder kommer du att spela en avgörande roll i att stärka Solars position som en pålitlig och föredragen leverantör av tekniska lösningar. Ditt arbete som teknisk innesäljare bidrar till att optimera kunders verksamheter och skapa värde för dem på lång sikt.

Du erbjuds

 • Goda möjligheter till intern utveckling och karriär
 • En trygg arbetsgivare som är väl etablerat i Sverige samt norra Europa.


Arbetsuppgifter
 • Försäljning och rådgivning av tekniska produkter.
 • Samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som offerter, nya kunders potential och behov av produkter och tjänster samt delta vid olika kundaktiviteter.


Kvalifikationer
 • Har goda kunskaper inom el och kunna rådgiva kunder inom tekniska frågor.
 • Kan tala och skriva på svenska och engelska då båda språken förekommer i ditt dagliga arbete.
 • Har god vana av att arbeta med datorn som redskap.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller rådgivning.
 • Utbildning inom el.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare