Hoppa till innehåll

Arbeta med IT-säkerhet som mätingenjör hos Eurotempest Secure Systems!

Har du en gymnasie- eller högskoleingenjörsexamen och besitter kunskap inom elektronik och mätteknik? Är du även noggrann, driven och har en vilja att lära? Då kan rollen som mätingenjör hos Eurotempest Secure Systems i Linköping vara något för dig! Tempestsäkerhet är en komponent inom IT-säkerhet som motverkar läckage av hemlig information och Eurotempest är ett företag som utvecklar säkerhets- och tempestsäkrade produkter. Som mätingenjör hos dem kommer du att arbeta med tempestmätningar och erbjudas goda utvecklingsmöjligheter i din roll. Du kommer välkomnas till en sammansvetsad arbetsplats i en spännande och snabbt växande bransch. Låter det som något för dig? Sök redan idag och bli en del av Eurotempest!Om tjänsten

Eurotempest Secure Systems AB är ett företag som utvecklar säkerhets- och tempestcertifierade produkter. Tempestsäkring är en av komponenterna som används för att uppnå IT-säkerhet och kan förenklat förklaras som något som skyddar hemlig information att läcka ut där den inte får vara. Bolagets produkter används inom hela EU och NATO i över 20 länder, av både myndigheter och andra säkerhetsklassade företag. Eurotempest samarbetar direkt med de flesta stora tillverkarna av IT-utrustning för att kunna erbjuda sina kunder de senaste och mest lämpade produkterna för sina behov, samtidigt som formella säkerhetskrav och standarder uppfylls.

I takt med ökade krav inom IT-säkerhet expanderar Eurotempest och som följd på det söker de en mätingenjör till deras kontor i Linköping. Som mätingenjör kommer du erbjudas en viktig och spännande roll. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av tempestmätningar och kringliggande uppgifter. Du kommer välkomnas till en arbetsplats med högt i tak där samtliga medarbetare uppskattar bra stämning och att ha roligt på jobbet. Dina kollegor kommer bland annat ha roller som hårdvaruutvecklare, tempestexperter och produktionstekniker och du som mätingenjör kommer även få chans att lära dig från dem. Detta är en möjlighet för dig som är driven, tekniskt nyfiken och som vill utvecklas inom en ständigt växande bransch, IT-säkerhetsbranschen!

Du erbjuds:

 • Möjligheten att bli en del av ett innovativt företag som verkar i en viktig och spännande bransch där du får arbeta med IT-säkerhet och motverkan av informationsläckage.
 • En tjänst där du blir en nyckelperson i bolaget från dag ett samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din roll.
 • En arbetsplats med familjär organisationskultur och korta beslutsvägar där samarbeten och god stämning värderas högt.
 • En tjänst på ett mindre, familjärt bolag där du har tryggheten i att företaget tillhör en större koncern.
 • En gedigen introduktion för att ge dig bästa förutsättningarna att komma in i rollen.


Arbetsuppgifter
 • Som mätingenjör kommer du att arbeta med tempestmätningar, både under utvecklingsprocessen och med stickprovsmätningar. Mätningarna sker i ett certifierat tempest-mätlab och genomförs med hjälp av mätutrustning och mjukvara speciellt framtagen för tempestmätning. Du kommer även att ansvara för dokumentation samt skötsel och kalibrering av företagets mätutrustning och vara involverad i utvecklings- och förbättringsarbete. Eurotempest har även verksamhet i Holland vilket betyder att du kommer ha en del kontakt och samarbete med kollegor där och stundvis även åka dit på besök.


Kvalifikationer
 • Har en gymnasie- eller högskoleingenjörsexamen med teknisk inriktning, exempelvis elektronik. Alternativt arbetslivserfarenhet från en roll där du arbetat med elektronik och/eller mätteknik.
 • Har en nyfikenhet och ett intresse för data och teknik.
 • Har ett driv och en vilja att lära sig nya saker.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Har kunskap inom elektrisk mätteknik.
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Övrigt:
Innan anställning genomför Eurotempest en säkerhetsprövning. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed finns krav på svenskt medborgarskap.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb