Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Applikationsspecialist sökes till Lantmännen Biorefineries!

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle? Då kan det vara dig vi söker till Lantmännen Biorefineries! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

Lantmännen Biorefineries är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. I en av anläggningarna har företaget sedan 20 år utvunnit vegetabiliska proteiner från den svenska åkermarken. I en annan har de under lika lång tid producerat ett biodrivmedel av spannmål och livsmedelsrester med världsledande klimatprestanda. I den tredje utvinns avancerade hälsofrämjande livsmedelsingredienser från havre.

I denna roll kommer du vara expert på havreingredienser som är tillverkade av Lantmännen. Du får tillgång till ett välutrustat laboratorium i Kimstad där du kommer kunna skapa och utvärdera olika produktprover. Detta i syfte för att kunna underlätta för företagets kunder och utbilda dem i hur de kan applicera ingrediensen i sina produkter. Du kommer i tjänsten resa ut till kunderna, ibland ensam och ibland tillsammans med en Key Account Manager och Business Manager. Det är viktigt att du i kundsamarbeten förstår kundernas processer och kan sätta detta i relation till hur havreingredienserna kan adderas. I ditt arbete stöttar du därmed säljteamet. Rollen innebär även produktutveckling där du bland annat kommer arbeta med QEHS, inköp, produktion och tekniska projekt där du rapporterar till Innovation & Product Management Director i både produktutveckling och applikationsarbete.

Teamet består av fem personer men är utspridda över Sverige. Du utgår från Kimstad och har möjlighet att arbeta till viss del på distans. Under din introduktion kommer du att få skugga en befintlig medarbetare på plats i Kimstad. Behovet sträcker sig över ett års tid, med möjlighet till anställning hos Lantmännen därefter.

Du erbjuds

 • Stora möjligheter att utvecklas i din roll
 • Framtida karriärsmöjligheter inom Lantmännen Biorefineries
 • Att bli en del av ett spännande och växande företag som står inför en utvecklingsresa
 • Att arbeta på ett företag som ligger i framkant vad gäller hållbarhet


Kvalifikationer
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom mat, näringslära och/eller naturvetenskap
 • Har erfarenhet av en liknande roll, gärna inom livsmedel eller läkemedel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för att kunna utföra arbetsuppgifterna
 • Har administrativa kunskaper och erfarenhet av att skriva rapporter samt leta och använda sig av vetenskaplig litteratur

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av projektledning
 • Körkort, underlättar vid kundbesök

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 feb. 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb