Branch Manager Linköping

Branch Manager Linköping

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett globalt och expansivt företag som strävar efter ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder. Vi erbjuder dig även goda utvecklingsmöjligheter med en allt växande organisation med härliga medarbetare. Läs mer om hur några av våra medarbetare upplever oss som arbetsgivare på Zeppelin Inifrån.

Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår serviceverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi.

Du kommer att rapportera till vår operativa chef som är placerad vid vår verkstadsanläggning i Upplands Väsby i Stockholm och ha personalansvar för ca 11 mekaniker och 1 administratör som rapporterar till dig.

Ett urval av förekommande arbetsuppgifter:
 • Budget och resultatansvar.
 • Leda och utveckla avdelningen efter företagets uppsatta mål.
 • Kvalitetssäkra utfört arbete och processer.
 • Planering av inkommande kunders felanmälningar och reparationer.
 • Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet.
 • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare.
Din erfarenhet och personlighet:

För att lyckas i tjänsten och för att kunna bidra i utvecklingen av ditt ansvarsområde så krävs att du tidigare har arbetat i ledande befattning med personal och budgetansvar, i någon form av teknisk verksamhet. Som person är du driven, strukturerad och initiativrik. Arbetet innebär att du dagligen har kontakt med våra kunder vilket kräver att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta i Office-programmen och behöver ha goda kunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska.

Vi erbjuder:
 • En fast månadslön och målbonus.
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • En arbetsgivare som arbetar långsiktigt.
 • En arbetsmiljö där man kan medverka i utveckling och förbättring.
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Linköping

Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna operativ chef John Gibeck 073 841 20 24.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Murén
Telefon 0707172181
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Zeppelin Sverige AB
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.