Bovärd

Bovärd

Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd. Willhem Linköping har idag ca 3500 lägenheter och du kommer att få ta dig an våra fastigheter och hyresgäster i bla annat Tallboda, Duvkullen, Hejdegården, Södra Ekkällan, Valla och Lambohov.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • hantera serviceanmälan (felanmälan).
  • planera och utföra reparationer och löpande underhåll i fastigheterna.
  • utföra beställningar till entreprenörer enligt budget
  • uppföljning och återkoppling av kundärenden.
  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och entreprenörer.
  • utföra systematisk rondering.
  • sköta tillsyn av undercentraler och fläktrum.
Personliga egenskaper:
Som bovärd är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Det är viktigt att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du bör dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Utbildning & erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasial- eller påbyggnadsutbildning med inriktning inom fastighet och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande - vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du behöver ha datavana då det dagliga arbetet sköts via digitala plattformar. B-körkort är ett krav.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast den 2 februari via jobb.willhem.se/. Löpande urval kan komma att ske så sök tjänsten redan i dag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Anna Johansson via mail: anna.johansson@willhem.se

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning.
Lön: Fast lön
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.willhem.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen.