Driven säljare till Webropol!

Driven säljare till Webropol!

Har du ett brinnande intresse för att skapa nya affärsmöjligheter? Är du målinriktad och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg? Ta chansen att bli Webropols nya stjärna inom försäljning! Urvalet sker löpande, så sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Webropols räkning en säljare till Linköpingskontoret. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Webropol.

Webropol är ett växande företag med ett stort och stilfullt kontor i Linköpings stadskärna. Som säljare kommer du att tillhöra ett erfaret och sammansvetsat team där alla hjälper varandra och gärna delar med sig av värdefulla tips. På Webropool värdesätter de positiv energi och arbetar efter ledorden: Energi, Framåtanda och Lyhördhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Webropols önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds:
  • En dynamisk arbetsplats med möjlighet att själv styra över hur du lägger upp din arbetstid
  • Friheten att självständigt driva in affärer och bygga upp ett brett nätverk
  • Ett bolag som ser på dig långsiktigt där stort engagemang lönar sig
Arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du ha ansvar över hela säljprocessen från start till mål, mestadels via telefon men även via personliga kundbesök. Säljprocessen innefattar:
  • Daglig och kontinuerlig prospektering och bearbetning av kunder
  • Försäljning och information för Webropols erbjudanden av olika IT-lösningar i form av enkät- och rapporteringsverktyg
  • Offerthantering
Vi söker dig som:
Har tidigare arbetslivserfarenhet från försäljning, gärna via telefon. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Webropol. Du har ett starkt naturligt driv och brinner för försäljning och affärstänk. Du är tålmodig och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Vidare trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och att ständigt utmana dig själv. Genom din höga ambitionsnivå och positiva inställning är det endast du själv som sätter gränserna för hur långt du kan nå!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://webropol.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Webropol grundades 2002 och har sedan dess utvecklat ett av de mest mångsidiga undersökningverktygen som används världen över. Webropol erbjuder tjänster som utbildningar, konsultering och projektledning för att garantera att våra lösningar ger våra kunder de bästa insikterna. Vi har utbildat och hjälpt stora och små företag samt organisationer över hela Sverige att öka förståelsen om sina kunder och medarbetare, öka trivseln på jobbet och ge dem verktyg för att genomföra alla möjliga typer av undersökningar. Idag finns vi även i Storbritannien, Tyskland, Finland och oberoende Webropol-återförsäljare finns även i Belgien.