Projekt- och byggledare i Östergötland - infra, hus, vvs

Projekt- och byggledare i Östergötland - infra, hus, vvs

Kom och utvecklas med oss

WSP Management levererar professionell projekt-, projekterings- och byggledning för hållbara samhällen som är framtidssäkrade. Vi är verksamma i alla faser av projekten, och den samlade erfarenheten täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom infrastruktur samt byggnationer för skolor/ idrott/ sjukhus/ bostäder/ industrier. I dag har affärsområdet Management ca 470 medarbetare och finns över hela landet. I Östergötland finns Management i Norrköping och Linköping, och tillsammans med andra WSP-kollegor, är vi där 200 medarbetare med verksamhet för hela samhällsbyggnads-sektorn.

Vi söker efter fler duktiga, engagerade och ambitiösa medarbetare till avdelningen WSP Management och dig som är ute efter utmanande och varierande uppdrag inom samhällsbyggnation. Ett arbete där du har stora möjligheter att påverka din arbetsvardag och viktiga hållbara samhällsbyggnationer. Vi tror att en kombination av handlingsutrymme och ansvar leder till fantastiska prestationer och ger dig därför de verktyg du behöver för att lyckas.

Just nu söker vi:
  • Projekt- och byggledare mark/infrastruktur; för uppdrag inom vägar, VA, broar, järnväg och allmän platsmark
  • Byggledare hus; för uppdrag inom offentliga och privata beställare av byggnationer
  • Byggledare VVS/Styr; för uppdrag inom installationssystem, ventilation, kyla och fastighetsautomation
Önskade kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du har förmågan att både samverka i större projektorganisationer såväl som självständigt leda och driva egna uppdrag. Konsultmässighet, förståelse för kundens behov, en öppen attityd och att du gärna delar med dig av kunskaper och erfarenheter är en självklarhet. Vidare trivs du i att kommunicera både muntligt och skriftligt samt gillar att utforska nya arbetssätt.

Vi tror att du har arbetat minst 4 år i samhällsbyggnadssektorn och är väl förtrogen med alla delar i rollen som projekt- och byggledare.

Särskilt meriterande är vana att leda och driva projekt i rollerna ovan, arbetslivserfarenhet i entreprenörsroll och goda kontaktytor. Vi söker dig som talar och skriver svenska obehindrat och har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg- eller samhällsbyggnad, alternativt YH-utbildning med relevant inriktning.

Kontakt

Gruppcheferna Roger.Tallving@wsp.com eller Mattias.Dahlgren@wsp.com.
Tel vx 010-722 50 00. Avdelning WSP Management Östergötland

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2019-08-31.

Kontakt från
rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 200. wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Små som stora uppdrag, enkla och komplexa, korta och långa - gemensam är vår vilja att hitta optimala hållbara lösningar.

WSP arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, vi är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.