Kvalitetsansvarig inom inköp till Voky

Kvalitetsansvarig inom inköp till Voky

Vi fortsätter att expandera och söker nu en kvalitetsansvarig inom inköp. Ta chansen att bli en del av en framgångssaga i ett företag som präglas av gemenskap, driv och arbetsglädje. Passa på att söka tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsansvarig på inköp ansvarar du för att våra produkter uppfyller gällande lagar och regler, avseende exempelvis CE-märkning, kemikalieinnehåll (reach) och information på etiketter och förpackningar. Exempel på produktområden är leksaker, konsumentelektronik och kläder.

I rollen ingår även att ansvara för att våra leverantörer uppfyller etiska och sociala hållbarhetskrav, och följa upp efterlevnaden av vår Code of Conduct.

Beroende på din profil kommer även andra kvalitetsfrågor att ingå i rollen, som exempelvis att följa upp kvaliteten hos våra leverantörer kopplat till leveransprestation och avtalsefterlevnad, att ansvara för Vokys leveranskvalitet kopplat till specifika kundkrav, eller att jobba med verksamhetsutveckling kring våra inköpsprocesser och IT-stöd.

Du blir en viktig del av Vokys inköpsavdelning som idag består av ett 20-tal medarbetare och rapporterar till inköpschefen. Du har ett helhetsansvar och agerar rådgivande till kollegor i frågor som rör inköpskvalitet och lagefterlevnad, med möjlighet att själv sätta strukturen för företagets kvalitetsarbete framåt.

Din profil

För att lyckas i rollen som kvalitetsansvarig ser vi att du har erfarenhet av kvalitetsarbete kopplat till konsumentvaror. Du är väl bekant med lagar och förordningar som avser konsumentprodukter, och i det fall att du saknar kunskap om en viss produktkategori eller vissa lagar är du van att självständigt skaffa dig den information som krävs. Det är starkt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, men inget krav.

Som person är du välstrukturerad och analytisk. Du ser kvalitetsarbetet ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du besitter förmågan att vara detaljorienterad när det krävs. Att arbeta administrativt och processorienterat faller sig naturligt för dig och du är noggrann i dina metoder. Du har förmåga till ägarskap och att självständigt driva projekt framåt.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Ingeson 013-4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

På grund av semester kommer urvalsarbete och eventuella frågor hanteras under vecka 33.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Voky ingår i koncernen Zollner Group AB, omsätter över 100 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till "Årets Profilföretag" av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).
I Linköping hittar du huvudkontoret där de flesta av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik. Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com.