Inköpare inom indirekt material och tjänster till Voky

Inköpare inom indirekt material och tjänster till Voky

Är du en erfaren inköpare som lockas av möjligheten att följa med på en tillväxtresa? Då ska du fortsätta läsa. Nu finns chansen att bli en del av Vokys framgångssaga. Företaget fortsätter att expandera och söker nu en inköpare inom indirekt material och tjänster, kan det vara du?

Dina arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för inköp av indirekt material och tjänster till koncernen. Det kan röra sig om allt från kaffemaskiner, kontorsmaterial och möbler till städtjänster och IT-tjänster. Du gör dina prioriteringar utifrån en spendanalys, har vana av att ta in och jämföra offerter, samt att granska leverantörsavtal och självständigt driva förhandlingar. Vidare ansvarar du för att kontinuerligt följa upp och konkurrensutsätta befintliga avtal.

Du blir en viktig del av Voky´s inköpsavdelning som idag består av ett 20-tal personer och rapporterar till inköpschef.

Din profil

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av inköp av indirekt material och tjänster, och en gedigen förhandlingsvana. Vidare har du erfarenhet av att granska avtal och hitta nya leverantörer. Du har förmåga till ägarskap och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Som person är du driven och strukturerad med en positiv attityd. Du är affärsmässig och starkt resultatorienterad. Du känner dig trygg i att driva frågor och att stå upp för företagets behov och intressen.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Ingeson 013-4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

På grund av semester kommer urvalsarbete och eventuella frågor hanteras under vecka 33.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Voky ingår i koncernen Zollner Group AB, omsätter över 100 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till "Årets Profilföretag" av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där de flesta av våra ca 100 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik. Läs gärna mer om oss på www.voky.com och www.nordicsouvenir.com.