Informationsadministratör till Visma Opic

Informationsadministratör till Visma Opic

Om tjänsten
Som informationsadministratör i vårt Produktion & Analys-team är du med och skapar marknadens mest använda informationstjänster för offentliga upphandlingar - Visma Opic. Du ingår i ett team på 13 personer där du kommer att söka, samla in, kvalitetssäkra, analysera och uppdatera den information och dokumentation som publiceras i våra tjänster.

Din profil
Du har erfarenhet av administrativt arbete och arbetar gärna med uppgifter som kräver fokus på kvalitet för att det ska bli rätt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och drivs av att arbeta mot gemensamma mål. Du är ansvarsfull, noggrann, analytisk och behåller kvalitén även i högt tempo.

Du behärskar såväl svenska som engelska på en tillräckligt hög nivå för att kunna använda båda språken i det dagliga arbetet. Norska språkkunskaper är meriterande. Du bör ha god allmän datorvana och besitter du även kunskap om upphandling och offentlig verksamhet är det meriterande.

Anställningsform och placering
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader (kan komma att förlängas) med placering i Linköping.

Varför Visma?
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Ansökan
Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan senast den 2019-11-18. Intervjuer sker löpande under processens gång.
Vid frågor, kontakta Anders Nyberg på
anders.nyberg@visma.com

För att läsa mer om Visma som koncern besök: https://www.visma.com.

För att läsa mer om Visma Opic besök: https://www.opic.com.

Läs mer om vår Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise is one of five divisions in the Visma Group. We strive to promote competitiveness and contribute to the growth and efficiency of our customers. Visma Enterprise has 3300 employees, located in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Latvia and the Netherlands. For years we have been growing fast, both organically and through acquisitions, which provides great career opportunities and personal growth for new and existing talent.

Read more about our culture and your career opportunities in Visma Enterprise here: www.visma.com/jointheambition