Projektadministratör till Vinnergi

Projektadministratör till Vinnergi

Professionals Nord söker i samarbete med Vinnergi en Projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vinnergi. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att arbete i ett omfattande moderniseringsprojekt för att modernisera kunders mobilnät. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta med förvaltning av mobiloperatörens torn och master där Vinnergi är första kontakten till kundernas kunder. Vill du vara med och skapa framtidens mobilnät? Vi söker dig som är trivs med att arbeta med administration och samtidigt gillar att få saker att hända.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör kommer du att arbeta självständigt men kommer att ingå i ett större leveransteam där ni tillsammans gör skillnad varje dag genom att dela kunskaper och erfarenheter med varandra. Du kommer att arbeta med:
  • Registrering av inkomna ärenden
  • Ta emot och granska dokumentation
  • Följa upp och analysera inkomna ärenden
  • Arbeta i kundens stödsystem och uppdatera det utifrån nya ärenden
  • Ta fram avtal för nya hyresgäster
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet från tidigare administrativa tjänster
  • Lätt att lära dig nya IT-system.
  • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Tekniskt intresse samt drivs av att hitta förbättringspotential i det dagliga arbetet
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektadministratör. Du är nyfiken och har förmågan att skapa relationer och samarbeta tillsammans med andra genom att agerar lyhört. Vidare har du förmågan att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du förväntas vara initiativtagande och agera med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet. Som projektadministratör krävs det att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och strukturerat sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping alt Norrköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!