Nordic Demand Planning till Verisure

Nordic Demand Planning till Verisure

Just nu söker vi efter Verisure´s nya Nordic Demand Planning? Beskrivs du som en strukturerad och ordningsam person som gillar att analysera? Vill du komma in och göra skillnad i en internationell organisation i framåtanda? Sök tjänsten nu, vi söker efter en ambitiös och affärsorienterad Nordic Demand Planning till Linköping!

Om tjänsten
I tjänsten som Nordic Demand Planning har du ansvaret för att Verisures övergripande mål nås och uppfylls. Detta gör du via att analysera verksamheten, planera kapacitet och säkerställa att kommunikationen är effektiv i organisationen. Du kommer att vara behjälplig till chefer och ledning gällande riskanalyser, både lång- och kortsiktigt. Vidare kommer du även arbeta och ha en tät dialog med Customer Service i Norden för att planera och effektivisera den dagliga driften.

Du kommer även vara behjälplig med förberedelse för budgetering samt skapa och analysera rapporter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Vara behjälplig genom att stödja verksamheten genom forecast med fokus mot kundupplevelse.
  • Analysera och dra statistiska samband (korrelations och regressionsanalys).
  • Projektledning, identifiera förbättringsmöjligheter och best practice.
  • Schemaläggning, kravprofiler baserat på tidigare historik.
  • Utvärdering och implementering av tekniska lösningar och kommunicera ut dem till övriga länder i Norden.
Om dig
Vi söker efter dig som minst har en bachelor inom Business Administration, Statistik eller IT och vi ser gärna att du har jobbat med projektledning i 2-5 år in en nationell miljö och är van med ett snabbt tempo och förändringar. Du har tidigare jobbat med att planera, analysera och lägga forecast baserat på data.

Ett krav för tjänsten är att du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska. Det är dessutom meriterande om du har ett tekniskt intresse och har insikt hur ett Call Center fungerar.

Du som person drivs av utmaningar, är analytisk och nyfiken på varför saker och ting är som de är. Vidare är du självgående i ditt arbete och kan bidra med dina tidigare erfarenheter till Verisure. Att arbeta strukturerat och systematisk är en självklarhet för dig då du planerar och prioriterar dina arbetsdagar på bästa sätt. Att snabbt identifiera problem och möjligheter samt drivet och förmågan att verkställa dina idéer kommer vara en styrka i arbetet som Nordic Demand Planning. Samarbete är en naturlig del av din arbetsdag idag och du har erfarenhet av att leda och fördela arbete.

Om Verisure
Veriure har den senaste haft en snabb tillväxt och har under de 10 senaste åren byggt upp ett företag bestående av våra medarbetare genom att kontinuerligt satsa och vidareutveckla personalen. Idag är Verisure Securitas Direct Group ledande i världen inom larm och säkerhet som har 24/7 aktiv service.

Verisure erbjuder dig en stimulerande och utmanande vardag och en möjlighet till en spännande karriär där du kommer att verka mitt i en dynamiskt och snabbt växande organisation med tydlig och stark värdegrund.

För mer info om Verisure, läs på deras hemsida -?https://www.verisure.se/

Om Ansökan
Verisure har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) samt ett kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jacob Allard via 08 - 100 500 alternativt?jacob.allard@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Projektledning, Management, Specialist, schemaläggning, Forecast, Call Center, Verisure, Linköping, Adecco, Rekrytering
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.