Löneadministratör till Verisure

Löneadministratör till Verisure

Vill du göra skillnad och arbeta i en växande global organisation som har fokus på att få människor att känna sig trygga? Då kan detta vara jobbet för dig! Till Verisure i Linköping söker vi nu en Löneadministratör till konsultuppdrag för teamet HR Service Center hos Verisure i Linköping.

Om tjänsten
HR Service Center är ansvariga för support och administrativ hantering av avtal och löneunderlag gentemot våra medarbetare och chefer. Vi stöttar alla våra sju svenska bolag och har ett stort fokus på excellent service och ständiga förbättringar. Arbetet är heltid med start omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med stora möjligheter till förlängning och senare en anställning hos kund. Delar av arbetet kan komma att ske hemifrån.

Om dig
Du är 18 år fyllda och har tidigare arbetslivserfarenhet där arbeten inom service, HR eller administration är meriterande. Det krävs att du är bekväm med att stötta medarbetare och chefer på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och van vid att jobba mot deadlines med en förmåga att självständigt driva processer framåt. Du har ett sinne för analys och detaljer, lämnar inget åt slumpen och förstår vikten av en hög servicenivå. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift. Då du kommer att arbeta i en liten grupp är det viktigt att du bidrar med engagemang och energi för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig. Vi ger dig naturligtvis introduktion och god support och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor.

Kravprofil
  • 18 år
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning
Personliga egenskaper
  • Serviceminded och brinner för att ge bra support
  • Administrativ och noggrann
  • Uppskattar högt tempo och drivas av utmaningar
  • Dynamisk och lösningsorienterad
  • Arbeta strukturerat och målinriktat mot deadlines
  • God samarbetsförmåga
Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i denna rekryteringsprocess. Bakgrundskontroll via Länsstyrelsen genomförs vid anställning.

Om Verisure
Verisure är en ledande leverantör av professionella säkerhetslösningar för privatpersoner och mindre företag. Med våra marknadsledande produkter inom inbrotts, brand- och personskydd är vi framför allt människor som hjälper andra människor genom att skydda det som betyder mest. Med fler än 4 miljoner kunder och 20 000 anställda i 16 länder, är vi nummer ett i Europa och i Latinamerika. Hos Verisure finns en värld av karriärmöjligheter från norr till söder, oavsett vilket område du vill jobba inom. Vi är passionerade i det vi gör, och vi vet att våra marknadsledande produkter gör skillnad på riktigt. Genom innovation, samarbete och driv vill vi alltid vara lite bättre än vi var igår.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Björk via Adeccos växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord Löneadministratör, Adecco, Verisure
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.