Vi söker medarbetare till vår kundtjänst

Vi söker medarbetare till vår kundtjänst

Vi söker medarbetare till vår Kundtjänst

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 3 miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 370.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Brinner du för kundservice och tekniska lösningar och kan du hålla samma höga servicenivå alla dagar om året, är detta rätt tjänst för dig!

Vår kundtjänst hanterar framför allt samtal och svarar på frågor rörande våra produkter och tjänster. Våra kunder erbjuds ständigt nya innovationer vilket kräver att vi anpassar oss och levererar i alla lägen. Man ska verkligen gilla högt tempo och hantera alla ärenden på ett noga och effektivt sätt. Vi har ett stort ansvar - men det är det som gör jobbet riktigt roligt!

Vårt främsta mål är nöjda kunder så att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ser vi att du är nyfiken, social och trivs i en miljö där du får ta initiativ. Vidare vill vi att du har ett intresse för teknik och ett förflutet inom serviceyrken. En naturlig del av arbetet är även att informera våra befintliga kunder om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.

Grundkrav för anställning är att du har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med start måndag 20/4.

Avdelningen har öppet från tidig morgon till sen kväll samt helg.

Placering i trevliga lokaler centralt i Linköping med gångavstånd till Centralstationen.

Du söker genom att registrera dig via länken, dock senast söndag 8/3.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Lundell, susanne.lundell@verisure.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.