Spännande och meriterande extrajobb/ sommarjobb

Spännande och meriterande extrajobb/ sommarjobb

Spännande och meriterande behovsanställning

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 3 miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 370.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

Om jobbet

Till vår larmcentral söker vi nu fler behovsanställda som vill jobba heltid under sommaren och varannan helg under terminerna samt röda dagar och extra vid behov.

Som larmoperatör tar du emot inkommande larm, kontaktar väktare, polis och räddningstjänst. I ditt arbete kommer du även ta emot samtal från våra kunder. Arbetspassen är fördelade över dygnets alla timmar, du arbetar allt ifrån tidig morgon och sen kväll.

Vi söker dig som

* är serviceinriktad och alltid sätter kundens trygghet i fokus.

. är stabil och ansvarstagande och har förmågan att förmedla det till våra kunder.
  • är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt.
  • har stor passion och engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig.
Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.
Grundkrav för anställning är att du har tidigare arbetslivserfarenhet, inom service är meriterande, har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Tjänsten är en behovsanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping.

Utbildningsstart är måndag 1/11.

Du börjar med en 2 veckors obligatorisk heltidsutbildning på dagtid (må-fre 8.00-17:00) samt en efterföljande fadderperiod förlagd både dag och kvällstid.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Lundell på susanne.lundell@verisure.se.

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast , dock senast 2021-09-23.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Deltid
Sista ansökningsdag 23 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.