Spännande och meritarande behovsanställning

Spännande och meritarande behovsanställning

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 3 miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 370.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för våra kunder och bidra med ditt engagemang samtidigt som du få en bra merit på ditt CV!

Vårt främsta mål är nöjda kunder så att du har en mycket hög servicekänsla ser vi som en självklarhet.
Att du är stabil och trygg som person och har förmågan att förmedla det till våra kunder är viktigt, likväl som att du tar ett stort ansvar för din uppgift. Ett intresse för teknik samt att du är en lagspelare är ett stort plus. En naturlig del av arbetet är även att informera våra befintliga kunder om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.
Grundkrav för anställning är att du har tidigare arbetslivserfarenhet, inom service är meriterande, har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Som behovsanställd önskar vi att du arbetar varannan helg (lö & sön) samt även extra vid behov under veckorna, röda dagar och även heltid under sommaren.

Utbildningen är förlagd eftermiddag/kväll och helg torsdag -söndag 27/2-8/3. Det är viktigt att du kan närvara alla 8 dagarna av utbildningen samt även arbeta med fadder ca 10 pass i mars innan du är färdig att gå på eget schema.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Lundell på susanne.lundell@verisure.se. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast dock senast 2019-12-31. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.