Sales Leader till Verisure Retention i Linköping

Sales Leader till Verisure Retention i Linköping

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Vi erbjuder helhetslösningar och tjänster inom hemlarm.

Nu söker vi en Sales Leader till vår retention-avdelning till vårt huvudkontori Linköping , där vi jobbar med våra befintliga kunder när de ska flytta, uppgradera sitt larmsystem och kundvård. Som Sales Leader hos oss är du en viktig pusselbit i en målinriktad avdelning. Dina främsta uppgifter kommer vara att leda och stötta varje säljare och hela teamet.

Varför Verisure?

Du får vara en del i en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de ständigt växer och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team. För dig innebär ett arbete på Verisure, som är ett globalt företag i stark tillväxt, även karriärmöjligheter både i Sverige och internationellt.

Om rollen

I rollen som Sales Leader på Verisure arbetar du med delmål och långsiktiga mål. Du arbetar nära våra säljare , lyssnar på samtal och coachar samt ger feedback, både med fokus på den enskilda säljare och hela teamet. Du kommer dagligen kartlägga nuläge, erfarenheter, kompetens, motivation, förbättringar och utmaningar. Vi är ett bolag i ständigt kraftig tillväxt, vilket betyder att det löpande kommer nya kollegor som startar sin resa hos oss. För dig innebär det att jobba med onboarding, utbildning och stöttning varje dag. Du kommer också arbeta i nära dialog med medarbetarens chef för maximal utveckling och bästa resultat.

Om dig

För att lyckas i rollen som förebild och mentor för våra säljare ser vi gärna att du brinner för att hjälpa människor att utvecklas, gillar att skapa engagemang och en stark säljkultur.

Vi söker dig som:
  • Har ett starkt driv i din yrkesroll.
  • Är målfokuserad och sporras av att se ditt team växa.
  • Har tidigare erfarenhet av professionell coachning eller försäljning.
  • Är pedagogisk och van att arbeta med feedback på ett utvecklande sätt.
  • Har gymnasial utbildning.
  • Har lätt att se möjligheter och förbättringsområden och inte räds att testa nya vägar för att se dina kollegor lyckas ännu bättre i sin roll
  • Har en smittande energi och som inspirerar våra medarbetare att göra sitt bästa och bidrar med positiv energi.
Vid rekrytering strävar vi efter jämlikhet och mångfald, vilket gör att vi gärna ser sökande med olika typer av erfarenheter och kompetenser.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och placering är på vårt huvudkontor på Gumpekullavägen 8 i Linköping. Generell arbetstid är 08.00-17.00 måndag till fredag. Men kvällar och helgen kan i vissa fall förekomma.

Vi är ett auktoriserat bevakningsföretag, vilket innebär att det krävs ett godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Låter jobbet intressant?

Har du frågor kring tjänsten? Tveka inte, kontakta Anna Rondahl på anna.rondahl@verisure.se eller 072-388 60 21. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-01-30. Tillträde enligt överenskommelse.

Verisure är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Idag är vi verksamma i Europa och Latinamerika länder, har nästan 5 miljoner kunder och 18 000 anställda. Vi är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av våra tjänster, produkter och vår personal. www.verisure.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.