Nu söker vi fler säljare till våra Retentionavdelningar

Nu söker vi fler säljare till våra Retentionavdelningar

Vill du vara med och bidra till koncernens bästa retentionsavdelning och vara med på resan att bli världens bästa retention?
Då har vi jobbet för dig.

Om avdelningen

Avdelningen består av över 30 erfarna säljare som arbetar i olika grupper, men alla med samma fokus, att utveckla och behålla våra befintliga kunder.

Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra säljmål samt budget. Hos oss får du löpande coaching för att bli en framgångsrik säljare. Tillsammans är vårt uppdrag är att hantera Flyttande kunder, Kundvård och uppgraderingar.

Arbetsuppgifter

Befintliga kunder sätts i fokus på Retention-avdelningen. Ditt främsta mål är att sälja in och säkerställa att kunden är säker och trygg i sitt hem.

Inom avdelningen arbetar vi med att ta hand om kunder som flyttar till nya bostäder och kunder som på ett eller annat sätt inte är nöjda med sin larmtjänst.

Samt uppgradera äldre system till det nya Verisure konceptet. På ett övertygande och inspirerande sätt sälja in Verisures tjänster för att behålla kunden.

Vi jobbar i första hand med inkommande samtal från befintliga kunder och vi ringer även ut för att söka nya kunder som tillträder bostäder där vårt larm sitter idag.

Din profil

Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta mot uppsatta mål, som vill göra det där lilla extra för våra kunder och som känner att en rörlig lön är motiverande.

Du har slutfört dina gymnasiestudier, har god datavana och trivs med att prata med kunder i telefon.

För att lyckas i rollen krävs att du är lösningsfokuserad, en god lyssnare samt att du kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt för att fånga och förvalta kundens intresse.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor på Gumpekullavägen i Linköping.

Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rondahl på anna.rondahl@verisure.se eller 0723-886021 .

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 2020.02.09.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.