Jobba som larmoperatör och skapa trygghet på en av Europas största larmcentraler

Jobba som larmoperatör och skapa trygghet på en av Europas största larmcentraler

Jobba som larmoperatör och skapa trygghet på en av Europas största larmcentraler

Om oss

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag fyra miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Din nya utmaning

Som larmoperatör på Verisure Securitas Direct tillhör du kärnan av vår verksamhet där ditt huvudfokus är att skapa trygghet för våra kunder när larmet löser ut. Du kommer ha viktig funktion på larmcentralen där du blir den som hanterar det inkommande larmet för att utgången ska bli så bra som möjlig, och för att kunden ska känna sig trygg. När larmet löser ut förväntas du agera genom att analysera larmsignaler och ha kontakt med kunden. Vid skarpa händelser kontaktar du väktare, polis eller räddningstjänst och gör en bedömning av vad som är viktigast och den mest effektivaste åtgärden. Att ta emot inkommande samtal för att svara på frågor och supportera kunder är också dagliga inslag i rollen. Arbetet är en ansvarsfull uppgift i händelsernas centrum där vi på riktigt gör skillnad i människors liv! Vi är bemannade dygnet runt vilket innebär att arbetspassen är fördelade på dygnets alla timmar.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är stabil och trygg som person och har förmågan att vid en stressad situation som t.ex. inbrott, brand och hot förmedla trygghet och förtroende till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har god datorvana och en analytisk förmåga samtidigt som du kan prioritera rätt och behålla lugnet.

Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt. Att du har en hög servicekänsla ser vi som en självklarhet då nöjda kunder är vårt främsta mål.

Du har stor passion och engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig. Då vi jobbar med service är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare serviceyrken. Har du dessutom teknisk erfarenhet eller ett tekniskt intresse är även det meriterande.

Grundkrav för anställning är att du fyllt 18 år, har fullt färgseende och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. En bakgrundkontroll via Länsstyrelsen kommer att genomföras innan eventuell anställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Som stöd in i rollen genomgår du en onboarding i form av utbildning, samt nära coaching av teamledare och kollegor. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Anställningen inleds med en 4-5 veckors obligatorisk heltidsutbildning.

Skicka din ansökan med personligt brev där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med, samt ditt CV.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan. Utbildningsstart under hösten.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta

Christoffer Nilsson på christoffer.nilsson@verisure.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.